FØDSELSDAGSØNSKER #1

FØDSELSDAGSØNSKER #1

Fur MOXY COPENHAGEN / whisky glas NOBLESS / scarf LALA BERLIN / eau de parfum BALENCIAGA / ring CHANTI / skirt H&M / knit ZARA / elephant LUCIE KAAS /   bracelet BALENCIAGA / plate ROYAL COPENHAGEN / plate ROYALCOPENHAGEN

Nu er der ikke længe til min fødselsdag. Jeg er i hvert fald begyndt at tænkte på ønsker, og bliver nemt fristet. Man kan ikke købe sig til lykke, men det er tæt på…hva? Det er næsten skræmmende hvad materielle ting kan gøre. Heldigvis er det helt okay at tænke ekstra materialistisk én gang om året, nemlig til sin fødselsdag. Jakken, tørklædet og armbåndet står højt på listen! Det samme gør strikken fra Zara, nederdelen fra H&M og den søde elefant fra Lucie Kaas. Måske det er lettere bare at sige at jeg ønsker mig det hele, pretty please? Mit største ønske er nok alligevel tilskud til en iPhone 6. Hentydning til familien, haha! Har mange ønsker, så der kommer helt sikkert flere indlæg om det.

Share:

10 Comments

 1. november 20, 2014 / 10:06 pm

  lækre ønsker.. Pelsen er godt nok lækker!!!

 2. november 21, 2014 / 8:49 am

  super fine ønsker. Jeg har begge fad fra RC og de er noget af det bedste jeg har fået. De bruges hele året så det er lækre ting at få.

  Jeg kan godt forstå en Iphone 6 trækker, jeg har fået min for en måned siden og den kan jeg ikke leve uden…:-D ha ha…måske godt.

  /Chau

 3. november 21, 2014 / 11:10 am

  Jeg kunne godt bruge det hele på collagen! Elefanten står også selv på min liste 🙂

 4. november 21, 2014 / 11:37 am

  Armbåndet fra Balenciaga drømmer jeg virkelig også om!

 5. november 21, 2014 / 1:06 pm

  Skønne ønsker skat. Er også helt vild med whisky glasset 😀

 6. november 21, 2014 / 6:37 pm

  Den elefant skal jeg da også have tilført til min ønskeseddel 🙂

 7. november 21, 2014 / 8:52 pm

  Synes især at armbåndet og nederdelen er ret fine, og altid rart med lidt gaveønske inspiraton, når vi når denne tid på året 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *