FØDSELSDAGSØNSKER

FØDSELSDAGSØNSKER

Nike tights / Hay Flower Pot / Nicolas vahé / sport socks / Meotine jacket / Chair Pad / Céline New Audrey / Black Opium / Michael Kors bag / String Pocket / “Hverdagsglamour” / “Don’t Eat The Yellow Snow” / Louise Roe / By Malene Birger wallet

Her er mine fødselsdagsønsker. Ja listen er lang. Det er også et år siden, at jeg sidst er blevet forkælet med gaver – sådan næsten da. December er en gave-fyldt måned for mange, og nok lidt ekstra for mig. Jeg fylder nemlig år på fredag, hvilket jo betyder at der nok skal åbnes en pakke eller to. Faktisk er der flere ønsker end dem som ses, men der var ikke plads til flere på collagen, haha. Desuden er en dymo label writer, ekstern harddisk og trænings bh ikke så pænt, som  Emilys fine bog, tasken fra Michael Kors osv. Ja, I forstår vel 😉 Mine ønsker bevæger sig i alle retninger, og synes det er dejligt at blive overrasket – i stedet for blot at have nogle få ønsker. Min største ønske er dog, at få en dejlig dag i selskab med dem jeg elsker – på nær Michael. Han er stadig i Schweiz, men mon ikke han giver et kald eller to 😛 Hvad står på jeres ønskeliste i år?

I have so many wishes for my birthday and for Christmas. I always get so many gift during december – and I love it! You have to understand that I have to wait a year between my presents, so it’s okay to have many cravings every december month. Do you have some wishes for Christmas? 

Share:

6 Comments

 1. december 8, 2015 / 3:16 pm

  SÅ fin liste, smukke.
  jeg kan aldrig finde på noget, når jeg skal ønske mig noget, så dejligt at blive inspireret lidt 😉

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   december 9, 2015 / 9:43 am

   Kan næsten altid finde på ønsker 😛 haha.
   Godt du kunne bruge det 😀 :*

 2. Maja
  december 8, 2015 / 9:41 pm

  Må jeg spørge om, hvilket program du bruger til collager? 🙂

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   december 9, 2015 / 9:41 am

   Ja selvfølgelig 🙂 Jeg har brugt Photoshop.

 3. Monica
  december 9, 2015 / 5:39 pm

  <3, sikke nogle fine ønsker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?