FREDAGSSNACK

FREDAGSSNACK

At jeg er særlig glad for at hygge, kommer nok ikke som den store overraskelse for nogen. Jeg er specielt glad for kinder chokolade. I kender den vel nok fra barndommen? Den søde mælkechokolade med det bløde, hvide lag der smelter på tungen. Haps, siger jeg bare! Når muligheden byder sig, er den en del af mine fredagssnacks (ja der er flere..).

Jeg fandt pakken her på tilbud i Netto, men netop denne chokolade er lidt pebret i sin pris. Sådan er det vel at være kendt fra tv 😉 Derfor sker det ikke så tit at barndomschokoladen havner i skålen herhjemme. De kan faktisk også godt blive lidt kvalmende i længden. Alting med måde.

Venter netop nu på at manden kommer hjem (han er lidt langsom…), så vi kan smutte en tur i slikhuset. Det er vel fredag, og selvom jeg har en svaghed for Kinder Maxi, siger jeg heller ikke nej til en omgang med bland-selv-slik.

Hav en sukkersød fredag aften <3

Den søde mælkechokolade med det bløde, hvide lag der smelter på tungen. Når muligheden byder sig, er den en del af mine fredagssnacks (ja der er flere..). Den søde mælkechokolade med det bløde, hvide lag der smelter på tungen. Når muligheden byder sig, er den en del af mine fredagssnacks (ja der er flere..).

Share:

2 Comments

  1. Pingback: FREDAGSSNACK
  2. Pingback: FREDAGSSNACK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?