FREDAGSSNACK

FREDAGSSNACK

Det er fredag, regnen siler ned,  og jeg sidder her og putter under det bløde tæppe. Michael er på vej hjem fra arbejde (sølle mand i regnvejr), og på vejen tager han hjemmebragt aftensmad med hjem. Vi har nemlig nok at fejre! 😀

Jeg vil derfor bare kigge forbi med endnu en fredagssnack, og endda med endnu en lækker sag fra selvsamme mærke som sidst, nemlig Kinder. Jeg er lidt af en sliktrold på nogle punkter, og jeg har specielt en svaghed for mælkesnitter – eller kinder milk-slice, som der faktisk står på pakken. Godt nok er den lille sag ikke smækfyldt med nærende stoffer, men smager kan ingen tage fra den. Mums! Jeg vil faktisk meget gerne forsøge at lave dem selv fra bunden (i en sundere version), men jeg har ikke lige fundet en opskrift endnu. Kan I hjælpe med det?

Vi vil holde weekend med thaimad, The Handmaid’s Tale og dyner. Kan I have en dejlig aften <3

Jeg vil derfor bare kigge forbi med endnu en fredagssnack, og endda med endnu en lækker sag fra selvsamme mærke som sidst, nemlig Kinder.

Share:

1 Comment

  1. Sara HB
    juni 20, 2017 / 7:31 am

    jeg ved jeg har set en ernæringsekspert lave en sund opskrift, men kan ikke lige huske hvem det er. Men det findes i hvert fald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?