DEN SØDE TAND

FREDAGSSNACKS

Om aftenen må det gerne være en snack - især om fredagen. Der skal være plads til fredagssnacks. Jeg har en sød tand, og jeg er glad for bland-selv-slik.

Jeg ligner min mor, og derfor spiser jeg ca. hver anden/tredje time. Der skal gerne være en snack i nærheden, så min mave har noget at arbejde med. Sådan har jeg det bedst. Får det dårligt, hvis jeg bliver meget sulten. Det kan frembringe kvalme samt ubehag, og det er der ingen grund til at prøve alt for tit. Humøret bliver også påvirket – det kender I vel 😉

Om aftenen må det gerne være en sød snack – især om fredagen. Der skal være plads til fredagssnacks. Jeg har en sød tand, og jeg er særligt glad for bland-selv-slik. I nogle tilfælde får jeg dog lyst til noget andet, og derfor har jeg besluttet at dele 5 anderledes, men lækre snacks. Snacks der alle kan bruges som små mellemmåltider i løbet af dagen, men som i sandhed også kan tilfredsstille en fredagaften i sofaen 😉 Måske det skal gøres til en gentagende ting her på bloggen?

Om aftenen må det gerne være en snack - især om fredagen. Der skal være plads til fredagssnacks. Jeg har en sød tand, og jeg er glad for bland-selv-slik.

De 5 snacks er:
 • Blåbær – Nemme at have med i tasken i en lille skål, og så smager de altid godt.
 • Hindbær –  Fungerer perfekt som hyggesnack.
 • Mandler – Gode på alle tidspunkter af døgnet!
 • Kokoschips – kan købes i Tiger. De smager SÅ godt.
 • Chewy giner chew – tilfredsstiller den søde tand med det samme, og giver en stærk, men frisk smag af ingefær.

Om aftenen må det gerne være en snack - især om fredagen. Der skal være plads til fredagssnacks. Jeg har en sød tand, og jeg er glad for bland-selv-slik.Om aftenen må det gerne være en snack - især om fredagen. Der skal være plads til fredagssnacks. Jeg har en sød tand, og jeg er glad for bland-selv-slik.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  januar 29, 2017 at 4:22 am

  Blåbær og mandler er jeg også begyndt at spise inden for de sidste par år.
  Det fungerer så godt. Især mandlerne er gode til at lukke for usunde cravings 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  • Reply
   Amy Dyrholm
   februar 8, 2017 at 10:59 pm

   Ja lige præcis 😀 Det er et godt alternativ.

 • Reply
  SKUD FRA HOFTEN UGE 37
  september 15, 2017 at 8:10 pm

  […] Inspiration til snacks – mine favoritter! […]

 • Leave a Reply