GARDEROBE-BESØG HOS DITTE BUGGE

GARDEROBE-BESØG HOS DITTE BUGGE

Byd velkommen til et nyt koncept, som jeg har arbejdet på i et stykke tid. I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. Selve idéen er selvfølgelig set før i magasiner, på blogs mm., men det gør det ikke mindre godt. Derfor har jeg forsøgt at gøre det personligt, så det passer ind i bloggens univers. Jeg finder selv stor inspiration igennem andres garderober, og derfor vil jeg gladeligt dele ud af det herinde 🙂

I sidste uge var jeg hjemme hos min veninde Ditte for at tage billeder af hendes garderobe. Ditte har nogle virkelig lækre items, og det er svært ikke at blive inspireret af hendes stil. Jeg har forsøgt at finde nogle af hendes items online for at gøre det lettere for jer 🙂 Hun kan forresten findes på Instagram @dittebugge.

img_6228I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud. Skjorte fra HM Trend

Fortæl lidt om dig selv?

Mit navn er Ditte Bille Bugge (yes fun, I know), jeg er 23 år gammel og arbejder som freelance skribent for online universet og magasinet chrichri.dk. Derudover skriver jeg flittigt på min bachelor i kommunikation og medie strategi, som jeg bliver færdig med til december måned! Jeg elsker at rejse – (helst hele tiden), hygge med min familie, danse til koncerter og shoppe alt det min SU tillader mig 😉

Hverdagsoutfit – hvad går du altid i? 

Oversize trøjer, skjorter og strik er min hverdagslykke. Jeg er stor fan af lag-på-lag trenden, så hvis jeg kan have en skjorte, strik og jakke på samtidigt, så er jeg godt tilpas.

Festoutfit – hvad skal du have på til din næste fest?

Hvis jeg kan slippe afsted med at gå i flade sko, så gør jeg det. Så er det nemlig meget nemmere at danse hele natten! Men ellers har jeg to par sorte stilletter fra Whyred og & Other Stories (som på billedet) som er utroligt nemme at balancere i og som passer til det meste. Kjolen er fra Designers Remix, og er min første røde kjole i garderoben – og jeg elsker den! Den skal helt sikkert bruges flittigt til jul og nytår.

I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud.  Bomber & Other Stories, sko & Other Stories, Strik + bukser Envii, taske Gucci 

I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud. Kjole Designers Remix, jakke Meotine, stiletter & Other Stories, taske Gucci

Min garderobe er:

Meget skandinavisk og rå. Jeg har ikke ret mange pangfarver, og jeg elsker forår og efterår, når det kommer til min påklædning. Og det er jo nærmest altid halvkoldt i Danmark, så jeg nyder at kunne gå rundt i mine striktrøjer, ankelstøvler og læderjakker året rundt 😉

Hvordan shopper du?

Alt for meget… Ifølge min bankrådgiver og min indkomst. Men jeg shopper hovedsageligt online, fordi jeg bor i en by, hvor udvalget af butikker er (læs: meget) begrænset. Da jeg boede i København var det dog en helt anden sag!

Favoritmærke?

Uha, det er svært at holde sig til ét enkelt brand, så jeg bliver nok nødt til at nævne tre favoritter: Ganni, Zara og Envii. Jeg ville naturligvis elske altid at klæde mig i Malene Birger, Fillippa K og Designers Remix, men som studerende er det godt at finde nogle lidt billigere alternativer, og der synes jeg, at Zara og Envii har nogle fantastiske kollektioner. Envii har de fineste striktrøjer og kjoler, og Zara har jo bare generelt alt mellem himmel og jord, så her kan jeg næsten få reddet enhver tøjkrise uden at skulle bruge en halv million. Men når jeg så typisk bruger lidt ekstra penge på en lækker kjole eller bluse, så elsker jeg Gannis kollektioner!

I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud. Favoritter fra Heartmade by Julie Fagerhof, Ganni & Envii 

I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud.

Jakker fra Asos, Minimum & Other Stories 

Et item som redder hele din garderobe?

Mine jeans fra Acne Studios – de gør virkelig min numse en tjeneste 😉

Garderobeklassikere?

Helt klart ”den lille sorte”! Antallet af gange den har reddet mig inden en bytur kan ikke tælles.. Og så er en basic hvid, sort og grå t-shirt samt en hvid skjorte og en sort læderjakke, for mig, umuligt at leve uden.

Bedste styling tip?

Læbestift, smykker og en lækker designertaske! Jeg går generelt ikke med ret meget make-up – heller ikke til fest, men jeg synes, at et ellers ”kedeligt” outfit kan reddes ret hurtigt, hvis man pifter læberne lidt op og smider nogle fine øreringe og fingerringe på. Og ellers er mit bedste råd at anskaffe en lækker taske, for så ser dit outfit med garanti allerede bedre ud, når du smider den over skulderen!

I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud. I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud. Tasker fra Gucci, Karen Millen og Mulberry

Hvad skal hænge på din tomme bøjle?

En ny pelsjakke! Jeg har forelsket mig i en kæmpestor armygrøn pelsjakke, som er mit næste opsparingsprojekt, da den sælges til den beskedne pris af 12.000 kr. (læs: wow), så det bliver nok desværre ikke lige foreløbigt.

Hvad går du aldrig på kompromis med?

Læder! Jeg kan ikke fordrage kunstlæder, og jeg kan spotte det fra kilometers afstand, så mine jakker, sko og tasker skal altid være ægte læder. Det hænger også sammen med, at jeg generelt er rigtig, rigtig dårlig til at passe på mine ting (ligegyldigt hvor dyrt det har været), og derfor holder ægte læder bare bedre.

Dit stilikon?

Nu deler jeg nok vandende…. Men jeg elsker Kylie Jenners rå stil og attitude. Hendes make-up og udstråling er meget langt fra mig selv, men jeg er vild med hendes påklædning! Bombers, knælange støvler, sweatshirts, stramme kjoler og lækre tasker – det inspirerer mig virkelig meget.

I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud. I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud. Ynglings smykkerne fra Cajomi Jewels, Certina og Michael Kors

3 hurtige
 1. Nethandel eller butik?
  Butik! Selvom jeg som sagt nethandler mest, så vil jeg helt klart hellere shoppe i fysiske butikker, hvis det var muligt. Jeg elsker at rende rundt i butikker med mine veninder eller med min mor, og så er man også fri for ventetiden på varen som ikke rigtigt kan undgås online.
 1. Sæsonbetonet eller klassikere?
  Klassikere, helt klart. Basic t-shirt, skjorter, jeans og læderjakker kan, for mig, aldrig erstattes af sæsonens trends og tendenser.
 1. Tasker eller sko?
  Tasker! Jeg elsker sko, og jeg har et hav af dem ift., hvor mange tasker jeg ejer, men jeg kan slet ikke sætte mig ind i, at man vil købe et par sko til 5.000-10.000 kr. eller lign. fra f.eks. Chanel. For det første fordi, sko ikke kan undgå at blive slidt og for det andet fordi, der findes så mange lækre sko / støvler til billige penge, hvorimod tasker bare ér det federe, når det er et dyrere brand. Desuden er designertasker jo en investering, da de ofte stiger i værdi med tiden  – Det er i hvert fald undskyldningen, som jeg bruger mod min mor! 😉 

I garderobebesøg vil jeg dele ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. I denne omgang kan I tjekke Dittes lækre garderobe ud. Shoe the bear, Zara, & Other Stories, Pieces

Share:

7 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   oktober 20, 2016 / 4:20 pm

   1000 tak søde. Fedt at du kan lide det 🙂

   Knus

 1. Pingback: HVERDAGSLYKKE
 2. Ehlene
  december 13, 2016 / 5:10 pm

  Virkelig skønt indlæg, ser gerne mere af slagsen.

 3. Pingback: TAK FOR ÅR 2016
 4. Pingback: GARDEROBE-BESØG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?