GARDEROBE-BESØG HOS NICOLINE STEEN

GARDEROBE-BESØG HOS NICOLINE STEEN

I garderobebesøg deler jeg ud af de inspirerende garderober, som jeg er omgivet af. Selve idéen er selvfølgelig set før i magasiner, på blogs mm., men det gør det ikke mindre godt. Derfor har jeg forsøgt at gøre det personligt, så det passer ind i bloggens univers. Jeg finder selv stor inspiration igennem andres garderober, og derfor vil jeg gladeligt dele ud af det herinde 🙂 I kan se tidligere garderobe-besøg her.

For nogle uger siden tog jeg et smut forbi Nicoline for at tage et kig i garderoben. Vi er begge bosat på Nørrebro, og vi kan derfor næsten spytte hjem til hinanden 😉 Nicolines garderobe er noget af en kulørbombe. Den rummer alt fra højtaljede momjeans og farverige statement t-shirts til misundelsesværdige jakker og sneakers (i alle farver og materialer) og den klassiske Gucci taske. Lejligheden er i den grad præget af hendes kærlighed for farver og legende materialer, hvilket giver indretningen en inspirerende og personlig charme. Jeg er stor fan!

Favoritter fra Zara, Zara, begge læderjakker: Moves by Minimum og Mango


Smykker fra Mexico (købt under rejse) og kjole fra Stine Goya

Fortæl lidt om dig selv?

Jeg er 27 år, uddannet cand. public (Analytisk Journalistik), influencer, musikjournalist hos GAFFA og bor på Nørrebro.

Hverdagsoutfit – hvad går du altid i? 

Løse bukser, t-shirt med print, cool jakke, sneakers og smykker.

Festoutfit – hvad skal du have på til din næste fest?

Normalt har jeg næsten det samme på til fest som til hverdag. Jeg ved, at det lyder super kedeligt, men det er det jeg føler mig bedst tilpas i. Hvis der er en forskel mellem de to, vil det typisk være, at jeg har et par høje sko på eller dropper undertrøjen under den halvgennemsigtige bluse. Til den sidste fest havde jeg dog have en gulvlang kjole på. Det var første gang nogensinde. Til kjolen havde jeg høje, sorte sko på, men jeg snuppede naturligvis et par sneakers med i tasken.

  Jakke fra Envii og sandaler fra Ganni

Min garderobe er:

Street med et feminint tvist. Jeg har så længe jeg kan huske været et ”street kid” (med en kort afstikker til en mere Barbara I Goingini-agtig stil som vi lige glemmer). Jeg har altid gået i sneakers, hættetrøjer og logo t-shirts og så tilsat, hvad jeg nu har synes har været feminint eller trendy i den pågældende periode. Undergrundskulturen med street wear, graffiti, skateboarding, musikken og dansen har altid interesseret mig, hvilket har afspejlet sig i både mine interesser og mit tøj.

Min gaderobe består af rigtig mange jakker, mange t-shirts, mange hættetrøjer og crew necks, mange sneakers og mange smykker. For tiden arbejder jeg på at få flere kjoler og nederdele ind.

Hvordan shopper du?

Jeg går for det meste efter dyrere klassikere samt vildere og mere trendbaserede high street-fund. På den både kan man beholde en ”grundgaderobe” og skifte billigere items ud hver sæson.

Derudover laver jeg aldrig impulskøb. Dette skyldes til dels min ubeslutsomhed og til dels frygten for at lave fejlkøb. Det er som oftest godt, men kan også give bagslag, hvis jeg så misser et item som jeg bare må eje og så må lede land og rige rundt for at få fingre i det, hvis det overhovedet kan lade sig gøre (first world problems, I know).

Jeg forsøger desuden altid at shoppe med en eller anden form for rabat. I H&M og & Other Stories kan man eksempelvis få 10-15% i rabat på sit køb, hvis man aflevere sit brugte tøj. Derudover kører mange webshops ofte med rabatter på specifikke dage.

Favoritmærke?

Hvad angår high street er det klassikere som H&M, & Other Stories, Envii, Zara og Mango. Ellers er jeg rigtig glad for Comme des Garcons PLAY, Wood Wood, Ganni, Stine Goya, Carhartt, Nørgaard på Strøget og Mads Nørgaard. Jeg shopper derfor ligeledes i ovenstående butikker samt online. Mine sneakers køber jeg oftest i Naked. Derudover køber jeg meget tøj, når jeg er på ferie, hvor der tit er et større udvalg end har hjemme, samt butikker vi ikke har, såsom American Apparel, hvor jeg køber alle mine basic t-shirts. Desuden shopper jeg også lidt vintage – primært til markederne ”Hello Vintage”, der altid har stribevis af Levis jeans, jakker og t-shirts.

 Garderobe-besøg: For nogle uger siden tog jeg et smut forbi Nicoline for at tage et kig i en meget farverig og inspirerende garderobe.
Tasker fra Gucci, Zara og Mango

Garderobe-besøg: For nogle uger siden tog jeg et smut forbi Nicoline for at tage et kig i en meget farverig og inspirerende garderobe. Skindjakke fra Ganni

Et item som betyder noget særligt i din garderobe?

Jeg har altid mange smykker på. Netop fordi min stil er ret street-inspireret og derfor til tider unisex, så prøver jeg at kompensere med en masse smykker. Jeg går kun med guldsmykker og for tiden er mine favoritter Jane Kønig, Månesten, By Biehl, Maanesten og Olga Bonne. Derudover er mange af mine tasker også mere ladylike end resten af min stil, hvilket skal have samme effekt som smykkerne.

Garderobeklassikere?

Gode jakker, gode sneaks, gode t-shirts – med både lange og korte ærmer. Med det i gaderoben er morgen-tøjkriserne lidt længere væk.

Bedste styling tip?

Få lavet shellac og gå til frisøren, når du skal have ordnet hår. Velplejede negle og hår har en stor betydning for ens udtryk, efter min mening.


Et lille udpluk af Nico’s store samling af sneakers

Garderobe-besøg: For nogle uger siden tog jeg et smut forbi Nicoline for at tage et kig i en meget farverig og inspirerende garderobe.

Hvad skal hænge på din tomme bøjle?

Det næste jeg drømmer om at få fingrene i er (naturligvis) en jakke og nogle sneakers. Jakken jeg har i tankerne er Gannis bomuldsjakke med store lommer, leopardprint og bindebånd i taljen. Af sneakers skal det enten været et par 991MGG fra New Balance, et par Vapormax Flyknit fra Nike, i en af de colour ways, der kommer i løbet af efteråret, eller blot et par helt klassiske Vans Old Skool, men som high top.

Hvad går du aldrig på kompromis med?

Jeg går sjældent på kompromis med materialer. Før jeg gik på universitetet, tog jeg en designteknolog i Fashion Design, hvor vi havde en del materialelære. Dette har gjort, at jeg er meget bevidst om, hvad mit tøj og mine sko er lavet af. Det betyder ikke, at jeg nødvendigvis kun køber naturmaterialer, men at jeg blandt andet også tænker over, hvad der holder farve og form bedst.

Garderobe-besøg: For nogle uger siden tog jeg et smut forbi Nicoline for at tage et kig i en meget farverig og inspirerende garderobe.  Jakke fra Zara, t-shirt fra Trasher (junkyard.dk) og sneakers fra Nike

Garderobe-besøg: For nogle uger siden tog jeg et smut forbi Nicoline for at tage et kig i en meget farverig og inspirerende garderobe.

3 hurtige
  1. Nethandel eller butik?
    Så vidt det er muligt butik, men jeg oplever ofte, at varen jeg er på udkig efter er udsolgt i butikkerne i min størrelse og må derfor ofte ty til online alligevel.
  2. Sæsonbetonet eller klassikere?
    Begge. Jeg køber ”hele tiden” nyt, men har også items i skabet, der har været der i mere end 10 år – eksempelvis mange af mine ting fra Comme des Garcons. Jeg synes blandingen mellem de to er det mest cool.
  3. Tasker eller sko?
    Sko.

Garderobe-besøg: For nogle uger siden tog jeg et smut forbi Nicoline for at tage et kig i en meget farverig og inspirerende garderobe.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?