GIV URET EN BILLIG MAKEOVER

GIV URET EN BILLIG MAKEOVER

For ca. 2 år siden gav jeg Michael dette ur i gave. Han blev rigtig glad, og har virkelig brugt det meget – som I nok kan se. Remmen er ikke hvad den har været. Det er stof, og derfor kan det være svært at holde den hvide del ren. Selve uret fejler intet, men han har ikke brugt det de sidste par måneder, da remmen jo ikke længere er særlig pæn.

Two years ago I gave my boyfriend this watch, and he have been wearing it a lot since. The wristband is not to pretty anymore. The white color is not so white.

Uret en billig makeover nyt år billigt Daniel Wellington ny rem læderrem i sort beskidt og brugt ur bloggertips DIY Amy Dyrholm modeblogger skab et nyt ur Heldigvis findes der en løsning. Jeg undersøgte sagen, og fandt ud af Daniel Wellington også sælger remmen til uret for sig. Ca. 400 DKK for at give Michael et helt nyt ur. Det er da en nem måde at give uret en billig makeover, og uret er jo så godt som nyt.

Luckily for me I found a cheap solution. At Daniel Wellington it’s possible to buy a new wristband instead of buying a whole new watch. Therefore I gave Michael a new black leather wristband, and he love it. 

Uret en billig makeover nyt år billigt Daniel Wellington ny rem læderrem i sort beskidt og brugt ur bloggertips DIY Amy Dyrholm modeblogger skab et nyt urMichael fik selv æren af at sætte den nye rem på, og det tog ikke mere end 5 minutter. Nu er han glad, og uret ligger ikke længere i skuffen. Det hænger på hans håndled, og mon ikke den sorte læderrem er lettere at pleje og holde ved lige. Håber I kan bruge tippet. Måske I selv sidder inde med et ur, som kunne bruge en kærlig hånd. Michael har fået et nyt ur, og jeg har fået en glad kæreste. Win, win! Faktisk har jeg fået en rabatkode til mine søde læsere – DWamy giver 15 % på alle ordre hos Daniel Wellington. Happy shopping!

Michael got the honor of putting the new wristband on, and it did not take long. It’s super easy and now he has a new watch that he wants to wear. Also I got a discount code for you all: DWamy gives 15% off at Daniel Wellington

Share:

4 Comments

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   maj 17, 2015 / 4:53 pm

   Helt vildt 😀

 1. maj 13, 2015 / 10:54 pm

  Det er altså smart! Jeg ville ønske, at Komono gjorde det samme. Det leopardur jeg har, der er remmen også SÅ beskidt. Det er virkelig træls. 😀

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   maj 17, 2015 / 4:54 pm

   Åh ja! Det er da mega træls. Uret bliver bare ikke brugt ofte så 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?