Glimt ind i stuen

Glimt ind i stuen

Hermed et lille glimt ind i vores stue, som er vært for et utal af hyggetimer med stearinlys, læsning og selvfølgelig fængende serier. Jeg bruger ekstra mange timer her grundet graviditeten, hvilket jeg selvfølgelig også tillader mig selv 😉

Jeg kan godt skrive under på, at det tager tid at finde sig til rette i et nyt hjem. Derfor er jeg også klart fortaler for at give det tid og ikke gøre alt færdigt på to uger. Selvom det kan være svært at være tålmodig 😉 Der skal være mulighed for at tage tiden til at mærke efter og dermed finde den rette løsning.

Hermed et lille glimt ind i vores stue, som er vært for et utal af hyggetimer med stearinlys, læsning og selvfølgelig fængende serier.

Den nyeste tilføjelse er den utrolig smukke gulvlampe fra Bloomingville. Jeg er kæmpe fan, og den formår at give stuen lidt ekstra. Særligt med de mørkere tider er det rart at kunne tænde op for lidt ekstra lys. Vi har nemlig ingen loftlampe i stuen, og ser det heller ikke som en nødvendighed længere. Jeg var i alle tilfælde ikke sen til at vælge netop dette, da størrelsen og designet går hånd i hånd med vores stil. Jeg knuselsker den allerede!

Nyd jeres tirsdag ♥

Hermed et lille glimt ind i vores stue, som er vært for et utal af hyggetimer med stearinlys, læsning og selvfølgelig fængende serier. Brug www.bloomingville.com/shop for at finde nærmeste forhandler 🙂

Share:

2 Comments

 1. Tina
  oktober 30, 2018 / 9:46 am

  Så flot du bor, meget hyggeligt og stilfuldt:-)
  Lækker pude, den skal jeg søge på.
  Din madbrik er jeg vild med, den må jeg se om jeg kan finde.
  Hvor har du købt den?
  Nyd dit nye hjem og bare indret stille og roligt, så du falder godt til:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?