GREEN GANNI DRESS

GREEN GANNI DRESS

Min green Ganni dress skal helt sikkert med i kufferten, når vi rejser på ferie. Her har jeg holdt et afslappet look ved at smide en oversize sweatshirt over hovedet. På ferien bliver det forhåbenligt for varmt!

Billederne er taget af Nicoline. En sød pige som jeg har været så heldig at møde igennem bloggen. Det er virkelig guld værd, når jeg flytter til en ny by, hvor netværket ikke er stort. I den forbindelse vil jeg gerne sende ros afsted til en meget sej kvinde: Matilde Trobeck. Hun har netop åbnet en Facebook gruppe ved navnet Find en veninde #dueraldrigalene. Idéen bag er at skabe en gruppe til alle som savner en veninde, en træningsmakker eller bare en at tale med. Gruppen har allerede over 2000 medlemmer, og mon ikke der kommer flere til i fremtiden? Det kan virke meget grænseoverskridende at skrive derinde, men jeg kan se, at alle beskederne bliver mødt med åbne armen og varme fra de andre kvinder i gruppen. Jeg overvejer selv at søge efter en træningsmakker derinde, da jeg virkelig synes det virker motiverende for træningen, når jeg har en aftale med en sød pige. Tippet er hermed givet videre 😉

Hav en god aften!

Min green Ganni dress skal helt sikkert med i kufferten, når vi rejser på ferie. Her har jeg holdt et afslappet look ved at bære en oversize sweatshirt. Min green Ganni dress skal helt sikkert med i kufferten, når vi rejser på ferie. Her har jeg holdt et afslappet look ved at bære en oversize sweatshirt. Min green Ganni dress skal helt sikkert med i kufferten, når vi rejser på ferie. Her har jeg holdt et afslappet look ved at bære en oversize sweatshirt. Min green Ganni dress skal helt sikkert med i kufferten, når vi rejser på ferie. Her har jeg holdt et afslappet look ved at bære en oversize sweatshirt. Min green Ganni dress skal helt sikkert med i kufferten, når vi rejser på ferie. Her har jeg holdt et afslappet look ved at bære en oversize sweatshirt. Min green Ganni dress skal helt sikkert med i kufferten, når vi rejser på ferie. Her har jeg holdt et afslappet look ved at bære en oversize sweatshirt. Min green Ganni dress skal helt sikkert med i kufferten, når vi rejser på ferie. Her har jeg holdt et afslappet look ved at bære en oversize sweatshirt.  Min green Ganni dress skal helt sikkert med i kufferten, når vi rejser på ferie. Her har jeg holdt et afslappet look ved at bære en oversize sweatshirt. Dress GANNI / shoes GARDENIA / bag BY MALENE BIRGER

Share:

4 Comments

 1. juli 19, 2017 / 11:42 am

  Det print er sååå skønt 🙂
  Hvor er det bare et godt tiltag med den facebookgruppe, så smukt <3

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juli 19, 2017 / 1:43 pm

   Ja, det har virkelig taget mange piger med storm denne sæson 😛
   Det er virkelig en fin tanke <3

 2. Nicoline
  juli 24, 2017 / 10:40 am

  <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?