Grønne noter

Grønne noter

Godaften bloggen 🙂

Er I klar på nogle (gamle..) grønne noter? Disse billeder er faktisk taget sidste år af Natalie, men jeg fik af ukendte årsager aldrig delt dem. Hvilket næsten er synd og skam, da Assistens Kirkegårdens allé er noget så fin, når træerne først er sprunget ud. Jeg er faktisk også ret så vild med farvekombination i mit outfit, og det kommer helt sikkert på igen, men først når sommervarmen har lagt sig. Det er helt fantastisk, hvordan solskinsdagene bare fortsætter, og vejret må efterhånden være noget alle smiler bare en smule af. Jeg labber i hvert fald de lune temperaturer i mig, og nyder anledningen til is, stort set hver dag 😉

I morgen vil Michael og jeg da også benytte lejligheden til at nyde København i fuld flor og solskin. Synes jeg fortjener en weekend uden ansigtet begravet i studiebøger. Bare en enkelt inden eksamensræset skydes i gang igen.

Jeg håber, I alle får en rar start på weekenden!

Er I klar på nogle (gamle..) grønne noter? Disse billeder er faktisk taget sidste år, men jeg fik en ukendte årsager aldrig delt dem her på bloggen.  Hvilket næsten er synd og skam, da Assistens kirkegårdens allé er noget så fin.  Er I klar på nogle (gamle..) grønne noter? Disse billeder er faktisk taget sidste år, men jeg fik en ukendte årsager aldrig delt dem her på bloggen.  Hvilket næsten er synd og skam, da Assistens kirkegårdens allé er noget så fin. Er I klar på nogle (gamle..) grønne noter? Disse billeder er faktisk taget sidste år, men jeg fik en ukendte årsager aldrig delt dem her på bloggen.  Hvilket næsten er synd og skam, da Assistens kirkegårdens allé er noget så fin. Er I klar på nogle (gamle..) grønne noter? Disse billeder er faktisk taget sidste år, men jeg fik en ukendte årsager aldrig delt dem her på bloggen.  Hvilket næsten er synd og skam, da Assistens kirkegårdens allé er noget så fin.
Pumps GESTUZ / pants GESTUZ / knit MUNTHE

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?