GUIDE: BEYONCÈ INSPIRERET KRØLLER

GUIDE: BEYONCÈ INSPIRERET KRØLLER

Beyoncé har ikke kun en sangstemme to die for, men også de smukkeste krøller som altid sidder right on point.
For mit vedkommende har hindringen været, at jeg endnu ikke har kunne finde den rette teknik. Derfor er mine forsøg på krøller altid endt i vasken. Heldigvis har jeg et naturligt fald, som kan frembringes med de rette produkter. Alligevel er det ikke helt det samme.

I sidste uge afholdte AMAZE et event på Nimb i forbindelse med lanceringen af Jan Thomas’ nye hårserie. I samarbejde med Babyliss Paris har Jan Thomas udviklet unikke styling tools samt en hair care serie.

Jan Thomas er er en norsk hårstylist og frisør, som gennem årerne har fået skabt sig et internationalt navn. Han har tidligere boet i Hollywood, hvor han bl.a. har sat hår på stjerner som Madonna, Scarlet Johansson og Cameron Diaz.

Jeg har været så heldig at få lov til at teste to styling tools fra serien. Som det første har jeg sammensat denne guide til Beyoncé inspireret krøller – og de er heldigvis nemme at lave 😉

Jeg har samlet en guide til et look med Beyoncé inspireret krøller. Jeg er så heldig at få muligheden for at teste de nye styling tools fra Jan Thomas.

TIPS FRA EKSPERTEN:
Til eventet fik jeg mulighed for at tage en mere privat snak med Thomas, som gladeligt delte ud af sine råd. Det betyder meget mere, når eksperten taler direkte om dit hår frem for en generel snak om skandinavisk hår. Jeg fik bl.a. nogle gode råd til, hvordan jeg kan skabe mere volume i toppen.
Et andet vigtigt råd (gælder for alle) er, at man altid bør have en plan for, hvordan håret skal styles. Det skal forberedes helt fra starten. Et krøllet voluminøst look kræver vask med en volume shampoo osv.

Jeg har samlet en guide til et look med Beyoncé inspireret krøller. Jeg er så heldig at få muligheden for at teste de nye styling tools fra Jan Thomas.

GUIDE TIL STYLING TOOL:
I første omgang har jeg begivet mig ud i disse pæne krøller – inspireret af selveste Queen B! De er alle lavet ved hjælp af Studio Styling Deep Wave, som er ganske enkel at bruge – det er bulletproof for en uerfaren som jeg. Det er ingen hemmelighed, at mit hår er meget fint og glat, men til gengæld er der rigtig meget af det. Derfor satte jeg størstedelen af håret op med en elastik for lettere at krølle det inderste. Ved det yderste lag touperede jeg håret i toppen for at skabe volumen til hovedbunden.

Jeg har samlet en guide til et look med Beyoncé inspireret krøller. Jeg er så heldig at få muligheden for at teste de nye styling tools fra Jan Thomas. Jeg har samlet en guide til et look med Beyoncé inspireret krøller. Jeg er så heldig at få muligheden for at teste de nye styling tools fra Jan Thomas.
PRODUKTER:
Ovenstående ses de produkter, som jeg har benyttet til denne styling. Først brugte jeg en volume shampoo fra Jan Thomas ved vask. Da håret var tørt og friseret godt igennem, brugte jeg heat protection spray fra Jan Thomas til at danne en beskyttende overflade. Undervejs tilførte jeg mere spray og touperede med teasing-børsten, som også kan bruges til at rette krøllerne til i løbet af dagen. Til slut brugte jeg en finishing spray fra Maria Nila for at holde på krøllerne – den kan med fordel også benyttes undervejs. Især fordi den dufter af slik 😉

Jeg har samlet en guide til et look med Beyoncé inspireret krøller. Jeg er så heldig at få muligheden for at teste de nye styling tools fra Jan Thomas. Jeg har samlet en guide til et look med Beyoncé inspireret krøller. Jeg er så heldig at få muligheden for at teste de nye styling tools fra Jan Thomas.

Voilà! Krøller eller ej – husk at saml spidserne med en plejende olie. Næste gang tænker jeg at krølle håret i mindre dele og toupere endnu mere med håbet om dette look. Ret godt til Beyoncé koncerten den 24. juli  😉

Share:

10 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juni 27, 2016 / 8:54 pm

   Er glad for at du kan lide det 😀

 1. Pingback: WEEKLY WISHES
 2. Pingback: TAK FOR ÅR 2016
 3. Pingback: A YEAR AGO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?