HJEMMELAVET, CRUNCHY GRANOLA

HJEMMELAVET, CRUNCHY GRANOLA

Startede dagen med at nyde min morgenmad på altanen. Vi har morgensol, som I nok kan regne ud 😉 Imens læste jeg lidt i Hverdagsglamour, hvor jeg faldt over opskriften på hjemmelavet granola. Det er noget jeg har ville prøve længe, men det er aldrig blevet til noget, da jeg fejlagtigt troede det ville være besværligt. Faktisk er det ekstremt nemt, og resultatet er blevet bedre end forventet. Jeg tilføjede præcis de ingredienser, som er min favoritspise og lod mig samtidig inspirere af dele fra opskriften. Lige nu er mavsen i hvert fald fyldt med rare sager. Jeg vil nyde det sammen med chiagrød, havregryn, skyr og A38. Mulighederne er mange!

Ps. Find flere lækre, men nemme opskrifter her.

INGREDIENSER:

250 grovvalset havregryn
100 g kokosflager
1 spsk. chiagrød
100 g usaltede cashewnødder
2 spsk. kakaonibs
100 g grofthakkede mandler
½ dl honning
25 g solsikkekerner
25 g græskarkerner
100 g tørrede, skiveskåret dadler
1 tsk. vaniljepulver
1 lille håndfuld tranebær (skæres i små stykker)
2 tsk. stødt kanel
80 g kokosolie

Deler opskriften på på hjemmelavet granola. Det er noget jeg har ville prøve længe, dog uden held, da jeg fejlagtigt troede det ville være besværligt.

Fremgangsmåde:

Miks alle de tørre ingredienser sammen. Tænd ovnen på varmluft 170-180 grader – alt efter ovnen. Gør en bageplade klar med bagepapir. Smelt kokosolien langsomt ved svag varme og tilsæt honningen løbende. Rør derefter blandingen godt sammen og kom så alle de tørre ingredienser i lidt ad gangen. Rør godt igennem imens. Fordel blandingen på bagepapiret, og kom den i ovnen i ca. 15-20 min. Husk at vende/blande det hvert. 5 minut. Lad den varme granola køle af, og rør gerne igennem den et par gange for at undgå store klumper. Servér med friske bær.

Deler opskriften på på hjemmelavet granola. Det er noget jeg har ville prøve længe, dog uden held, da jeg fejlagtigt troede det ville være besværligt.

Share:

3 Comments

  1. Pingback: HVERDAGSLYKKE
  2. Pingback: FAVORIT SNACK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?