HJERTELIGT VELKOMMEN INDENFOR I VORES STUE

HJERTELIGT VELKOMMEN INDENFOR I VORES STUE
{Reklame – i samarbejde med Homeish}
Indlægget er som altid udtryk for min egen holdning.

Jeg har nu fundet tid (og været heldig med lyset) til at skyde nogle billede af vores lille hjem, så hjerteligt velkommen indenfor i vores stue. Den er vært for et utal af hyggetimer med stearinlys, læsning og selvfølgelig fængende serier.

Vi har de sidste mange år haft tre små sofaborde, forskudt i højde og størrelse, men de har efterhåndet fundet plads andre steder i lejligheden. Derfor endte vi til sidst med et enkelt rundt bord, hvilket også har fungeret udemærket. Det har bare aldrig være godt nok, da der ikke er plads til at fylde bordet med særlig meget.

Det kan tage tid at finde sig til rette i et nyt hjem, og jeg er klart fortaler for at give det tid og ikke gøre alt færdigt på to uger. Der skal være mulighed for at tage tiden til at mærke efter og dermed finde den rette løsning. Derfor har vi heller ikke skiftet stuebordet ud før nu. Det har jo fungeret udemærket, og der har ikke været andre fristelser – før nu!

Jeg har nu fundet tid (og været heldig med lyset) til at skyde nogle billede af vores lille hjem, så hjerteligt velkommen indenfor i vores stue. Den er vært for et utal af hyggetimer med stearinlys, b(l)oglæsning/skrivning og selvfølgelig fængende serier.

Vi har fået nyt stuebord! Jeg har også allerede fået et par spørgsmål om, hvor bordet er fra, da der har sneget sig nogle billeder ind på min story og Instagram den sidste uge. Selve bordet er fra Nordal, men det forhandles på webshoppen Homeish, som tilbyder et stort udvalg af rå og industrielle møbler til hjemmet. Jeg var ikke sen til at vælge netop dette, da størrelsen og designet går hånd i hånd med vores stil. Det er fremstillet i marmor og messingforgyldt jernstel. Jeg knuselsker det allerede!

Homeish har udover webshoppen en fysisk butik og showroom her i København. De har åbent alle ugens syv dage, og jeg planlægger et snarligt besøg for at suge endnu mere inspiration til mig 😉 Mit næste projekt er soveværelset, og der vil jeg virkelig gerne pynte sengen med dette smukke sengetæppe fra Broste. Det bliver et projekt, som jeg helt sikkert vil dele her på bloggen.

Nyd jeres søndag ♥

Jeg har nu fundet tid (og været heldig med lyset) til at skyde nogle billede af vores lille hjem, så hjerteligt velkommen indenfor i vores stue. Den er vært for et utal af hyggetimer med stearinlys, b(l)oglæsning/skrivning og selvfølgelig fængende serier.

Share:

3 Comments

  1. Anne
    februar 12, 2018 / 4:59 pm

    Du virkelig fint ! Jeg er nysgerrig på hvor din lyskæde er fra ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?