KVINDE, HYLD DIN KROP!

KVINDE, HYLD DIN KROP!

De fleste har vel efterhånden hørt om Cover’s såkaldte overfald, som i løbet af natten blot er blevet værre. I denne måneds udgave fandt en læser et billede af en sygeligt tynd model, som reklamerede for nogle ret så pebret items. Kvinden reagerede med det samme, og før nogen kunne tælle til 3 blev de sociale medier bombet med foragede kvinder, som slet ikke kunne forholde sig til valget af modellen – og er der noget at sige til det? Kvinden på billederne (se dem her) er tydeligvis undervægtig, og ligner bestemt ikke de normale sunde kvinder, som efterhånden florerer i næsten alle magasiner. Selvfølgelig er jeg enig med de mange læsere, men jeg synes hurtigt at folk kan blive grove i munden, og måske glemmer man lidt, at alle kan lave en fejl? Ikke at det gør det ok, at et modemagasin poster sådan et skrækkeligt billede, men man bør måske lige tænke sig om, før man deler en sur kommentar. De sociale medier har muliggjort at de færreste magasiner, kanaler osv. slipper godt fra at poste et billede af et forvringet kvindeideal, og heldigvis for det!

I går nød jeg Fifty Shades Of Grey i biografen, og Dakota Johnson’ er virkelig perfekt som rollen (her tænker jeg især udseende). Hun ligner jo alle andre normale kvinder! Hun læner sig hverken op af idealer som #strongisthenewskinny eller #skinnygirl, and I like it! Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Kvinder skal have former, men samtidig være tynde, have store numser og bryster, og stadig have markerede muskler, da en stærk krop er vigtigt. Bliver helt forpustet! Tror det vigtigste er, at man har det godt med sig selv hvadenten vægten siger 50 kg eller 75 kg, om man har en A-skål eller en dobbelt D, om numsen er flad eller fyldig. Det hele afhænger i sidste ende af sig selv.. og JA, stort set alle kvinder har appelsinhud og strækmærker. Det er helt naturligt! Altså alle kvinder er jo smukke på hver sin måde. Jeg har samlet et udpluk af de kvinder, som i mine øjne, har en smuk og samtidig sund krop på hver sin måde. Er de ikke bare fantastisk lækre og smukke?

Hvilke kvindekroppe ser I op til?

Share:

6 Comments

 1. februar 19, 2015 / 5:19 pm

  Hold da op hvor er hun tynd! Det er jo helt vildt. Kan godt forstå at folk har reageret på det. Jeg har slet ikke set noget på de sociale medier med hende, men er jo heller ikke en fashionista som dig skat. 😉
  Er fuldstændig enig med dig i at alle kvinder er smukke på hver deres måde. Og at selvom man har en delle eller to, så kan man sagtens se pisse godt ud. Det vigtigste af det hele er at man har det godt med sig selv, og sin krop. Så får du også en fantastisk udstråling som ingen kan modstå.
  Jeg esker fitness og at træne røven ud af bukserne, men jeg elsker fandme også kage og slik! 😀 haha

 2. Rikke Sunds
  februar 19, 2015 / 6:16 pm

  Uden at kunne sige noget om det, så ser jeg Covers stunt som en måde at promovere sig på. Det giver omtale nu i forbindelse med noget i denne omgang negativt, men på sigt vil historien glemmes og tilbage står bare brandet, og det husker man. Skal man vende den helt om (og stadig uden at give udtryk for at jeg synes det er iorden) kan man fra Covers side diskutere om det er deres måde at ‘gøre plads til alle’ og vise piger og kvinder med eventuelle spiseforstyrrelser at de er ok stadigvæk. Det er en sygdom, og ikke deres identitet. At det så er klogt at et modemagasin gør det kan fortsat diskuteres. Men svarer det ikke lidt til, at de er begyndt at lade folk med andre diagnoser som downs syndrom optræde på catwalks, for at vise at de også er smukke?

  Appropros kropsidealer så er jeg selv i konflikt 😀 trang til chokolade vs tilfredsstillende ved at være i form… ha! Jeg laver en ‘alt-med-måde’ version.

  God dag. Knus!

 3. februar 19, 2015 / 8:04 pm

  Super godt indlæg Amy!
  Jeg tror vi alle har noget vi gerne vil lave om på, men det er jo ikke ens betydende med, at vi går til ekstremerne…håber jeg. Jeg er mest nervøs for de helt unge piger, de tror måske at vi skal se sådan ud for at være perfekt.
  Nå men nu vil jeg have lidt torsdags guf, skal jo holde appelsinhuden vedlige 😉

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   februar 23, 2015 / 8:11 pm

   Tak søde Camilla! 🙂
   Lige præcis. Alle er gode på hver sin måde. Det handler blot om at hvile i sig selv, og dermed passe på sin krop.

   Haha, god fornøjelse 😀

 4. februar 20, 2015 / 12:16 pm

  Hun er så tynd det pigebarn, men nu er det kommet frem hvorfor hun er tynd, og hun har det allerede bedre nu, eller sådan noget. Jeg synes vi Danskere har overreageret over hende, selvføgelig er det ikke pænt at være så tynd som hun er på billedet, men at vi begynder at svine hende til over internettet, så er jeg næsten helt skuffet over at være danskere 🙁

  Knus!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   februar 23, 2015 / 8:09 pm

   Jeg er fuldstændig enig. Det er super nemt at svine andre til, når man er gemt bag sin computerskærm. Folk har tendens til at ville være et del af “flokken” og dermed det sociale fælleskab, som skabes ved at svinde Cover og ikke mindst den sårbare model til. Tak for din kommentar.

   Knus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?