HVAD SKAL DER SKE MED MIT HÅR?

HVAD SKAL DER SKE MED MIT HÅR?

Jeg har brug for et råd eller to. Hvad skal der ske med mit hår? Det er efterhånden blevet rigtig langt og længden skal blive. Jeg er blot i tvivl om det skal klippes op i etager, så krøllerne kommer frem igen, eller om jeg skal lade det forblive i samme længde som nu. Ovenstående collage, lavet af billeder fra Pinterest, skulle gerne hjælpe, men er stadig i tvivl. Det hele er pænt! Ved etager kan jeg godt glemme alt om fletninger, men lige nu synes jeg bare at mit hår er meget tungt, nemt bliver filtret og ja.. der må gerne ske noget nyt. Naturlighed har altid været temaet for mit hår, og har aldrig fået det farvet, da min hud er sart. Jeg har fået lyse striber i hovedbunden to gange, og det er nu et år siden. Er derfor sikker på at lysne bunden en smule igen med striber, og ikke andet farve. Hvad tænker I? Etager eller ej?

I don’t know what to do about my hair. It’s nice to get some advise from other girls, so please help me. What do you like?

Share:

8 Comments

 1. april 17, 2015 / 12:58 pm

  Helt sikkert etager – det får oftes det flotteste frem i håret 🙂

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   april 21, 2015 / 12:08 pm

   Tak for din mening 😀

 2. april 17, 2015 / 3:53 pm

  Synes du skal beholde den farve du har,
  også måske bruge lidt tid på at style det, med fx lidt krøl eller andet 😀

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   april 21, 2015 / 12:08 pm

   Jeg vil heller ikke farve mit hår 🙂 Tak for tip!

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   april 21, 2015 / 12:09 pm

   Tak søde 🙂

 3. april 18, 2015 / 8:41 am

  Jeg tror at det sidste billede i midten vil klæde dig rigtig smukt 🙂
  Det er sådan lidt vildt og naturligt og du kan altid svinge det op i en knold eller lign.
  God weekend og godt valg 🙂

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   april 21, 2015 / 12:09 pm

   Tak for din kommentar Maria! 😀 Det vil huske på 🙂 Skal klippes på fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?