HVERDAGSLYKKE

HVERDAGSLYKKE

{Fandt denne farverige kjole i skabet – an old hidden treasure if you ask me 😉 }

Denne omgang af hverdagslykke er skøn. Jeg har nemlig afleveret min eksamensopgave, som jeg har knoklet på de sidste uger. Vi skal allerede i gang med bacheloropgaven, så nu gælder det om at tage en dyb indånding og flytte fokus til den næste. Heldigvis tager jeg et smut tilbage til København i weekend for at hygge med Michael. Modeugen blev desværre ikke til noget, da jeg ikke ville starte det nye fag med en masse fravær 😉 Til gengæld har jeg fået ordnet en masse herhjemme om aftenen, bagt de lækreste blåbærmuffins og haft besøg af min familie, som alle har nydt godt af kagerne 😛 Forresten har jeg fundet den fineste kjole frem fra gemmeren. Det er jo som at få nye tøj kastet i hovedet? Er den ikke perfekt til sol, varme og ferie? Mmh. Hverdagslykke i bedste format.

Herlig torsdag til alle <3

Just another post about all the the little things in my everyday life. I finally handed in my exam paper – oh what a feeling! This weekend I’m heading back to Copenhagen. Michael and I are spending the days together in the city. I can’t wait! Anyway, I have been baking a lot the last couple of days. My family has definitely approved the blueberry muffins. Haps! 

Have a lovely Thursday <3

IMG_0666 copy{Tivoli på en varm sommerdag – skønt med årskort!}

IMG_8095{Disse svampede blåbærmuffins (HAPS) – jeg har delt opskriften her}

IMG_7891 {Lyserøde roser fra mor}

IMG_4224 copy {Solskin og gammeldags vaffelis med far :D}

IMG_8589{Eurowoman og nyt cover fra Munthe – what’s not to like?}

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    BLOWN AWAY - Amy Dyrholm
    november 2, 2016 at 10:31 am

    […] da lag-på-lag nu er muligt. Bukserne mønster er en sand favorit, og jeg har det også på mit iPhone cover. Printet er faktisk inspireret af afrikansk mønstertradition. De er fra Munthe, som virkelig […]

  • Leave a Reply