HVERDAGSLYKKE

HVERDAGSLYKKE

{Søndagsopvarmning til Paris}

Godmorgen girls ♥

Har I været oppe hele natten for at se Oscar 2018? Jeg får en dag med mange planer, så jeg snupper højdepunkterne gennem nyhederne og nettet. Faktisk har jeg allerede luret lidt på kjolerne. Særligt Allison Williams Armani er virkelig fin! Har I en favorit?

Sidste uge var i høj grad været præget af den sibiriske kulde, brrrr… Det har været hundekoldt, hva? Alligevel blev der plads til venindehygge, reality event, undervisning og arbejde. Desværre har Michael været ramt af en grim omgang influenza / halsbetændelse det meste ugen, så jeg håber inderligt at det får en stopper meget snart.

Når jeg åbner kalenderen for denne uge er det lidt af et farvelademiks. Jeg har dage med arbejde, studie, events, familiebesøg, middagsaftale og yoga. Mest af alt, glæder jeg mig til at kramme min mor i weekenden <3

Pas på hinanden – særligt i trafikken ♥

{Søndagsbrunch med søde Natalie}

{Mit evige morgenritual}

{Solskin indendøre – sibirisk kulde udenfor}

{Vores snehvide baggård}

{Billede fra et meget gennemført event med Hayu}

{My guilty pleasure………..}

Share:

1 Comment

  1. marts 6, 2018 / 10:17 am

    Sikke nogle hyggelige hverdagsbilleder (: Den sibiriske kulde fandt i sidste uge også vejen frem til os her i Amsterdam, hvor vi for første gang i 6 år kunne skøjte på kanalerne. Er så begejstret for at have oplevet det, før jeg flytter herfra en dag (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?