HVORFOR HAR VI SÅ TRAVLT?

HVORFOR HAR VI SÅ TRAVLT?

Så skete det! Det er altså halv (eller hel) farligt at være cyklist i København. I går væltede jeg midt på Dronning Louises Bro – av, av, av! Manden som cyklede ind i mig valgte endda at cykle videre efterfulgt af en flabet kommentar. Tror han blev forskrækket, men hvorfor har vi så travlt? Det handler ikke om at komme først til alting. Hvis der ikke er plads til en overhaling, må du lige vente pænt bagved, til du kan komme forbi – uden at vikle din cykel ind i min, så jeg vælter! Uha, det endte heldigvis ”kun” med et hul på benet og flere blåmærker. Som I nok kan fornemme var det lidt et surt opstød herfra, men jeg da kom heldigvis op igen 😉

Billederne er skudt med Natalie, som jeg heldigvis snart skal se igen. Synes farverne spiller virkelig godt sammen. Særligt mine sneakers og den smukke, orange taske gør det godt.

Og hey, husk nu at være ekstra opmærksom i trafikken. Slap lidt af, tag før afsted og vær rar overfor hinanden. Det er dejlig energi, der smitter 🙂 Nu vil jeg i hvert fald få det bedste ud af dagen – og selvfølgelig hoppe på cyklen igen.

Hav en god dag – pas nu på hinanden <3

I går væltede jeg midt på Dronning Louises Bro - av, av, av! Tror han blev forskrækket, men hvorfor har vi så travlt? Et lille surt opstød herfra. I går væltede jeg midt på Dronning Louises Bro - av, av, av! Tror han blev forskrækket, men hvorfor har vi så travlt? Et lille surt opstød herfra. I går væltede jeg midt på Dronning Louises Bro - av, av, av! Tror han blev forskrækket, men hvorfor har vi så travlt? Et lille surt opstød herfra. I går væltede jeg midt på Dronning Louises Bro - av, av, av! Tror han blev forskrækket, men hvorfor har vi så travlt? Et lille surt opstød herfra. I går væltede jeg midt på Dronning Louises Bro - av, av, av! Tror han blev forskrækket, men hvorfor har vi så travlt? Et lille surt opstød herfra. I går væltede jeg midt på Dronning Louises Bro - av, av, av! Tror han blev forskrækket, men hvorfor har vi så travlt? Et lille surt opstød herfra. I går væltede jeg midt på Dronning Louises Bro - av, av, av! Tror han blev forskrækket, men hvorfor har vi så travlt? Et lille surt opstød herfra. I går væltede jeg midt på Dronning Louises Bro - av, av, av! Tror han blev forskrækket, men hvorfor har vi så travlt? Et lille surt opstød herfra. Sneakers NIKE / knit MUNHTE / dress BAUM UND PFERDGARTEN / Bag DECADENT COPENHAGEN

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?