INTERIOR / FERM LIVING /

INTERIOR / FERM LIVING /

I sidste uge købte jeg disse to puder i økologisk bomuld. De støvede farver passer lige ind i min lille lejlighed. Jeg er længe ville have nogle nye puder til sofaen, men har været lidt for nærig. Derfor købte jeg sidste år nogle fine alternativer fra H&M, men det bliver bare aldrig rigtig det samme, vel? Derfor knuselsker jeg allerede disse to nye puder fra Ferm Living! De er købt hos Byflou, som har et kæmpe udvalg indenfor bolig og mode. Psst… deres levering er møghamrende hurtig!

Find them here and here.

Share:

5 Comments

  1. september 10, 2014 / 4:18 pm

    Ej, hvor er de flotte! De ville også passe perfekt ind i min lejlighed 🙂

  2. september 15, 2014 / 3:31 pm

    Jeg kender det SÅ godt! Jeg har også forsøgt med den ene pude fra H&M efter den anden, og det bliver bare aldrig helt rigtigt. Så måske jeg skulle gøre ligesom dig: Bruge nogle penge på det, og rent faktisk blive tilfreds!

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?