INTERIOR / I LOVE MY TYPE /

INTERIOR / I LOVE MY TYPE /

Yees, weekend! Fredagen er gået med praktik og derefter har jeg haft besøg af en god veninde. Det er SÅ rart at få vendt verdenssituationen med en, som altid forstår – selv når det måske ikke giver mening. Hvad skulle jeg gøre uden mine veninder? Apropos kærlighed og veninder. Min nye plakat får mig til at tænke på de fantastiske personer, som jeg har i mit liv. Jeg har ikke mange veninder, men dem jeg har bliver proppet med kærlighed! Plakaten og rammen passer lige ind i min lille bjørnehule! Det er en del af 8 nye plakater som nu forhandles hos I LOVE MY TYPE. De er SÅ kreative! Er simpelthen SÅ glad for den. Sender god karma og kærlighed ud til jer. I kan sende kærlighed tilbage ved at følge bloggen lige her. Rigtig god weekend!

Find them here: Poster & frame

Share:

5 Comments

  1. september 12, 2014 / 6:12 pm

    Ihh du er så sød skat! Så hyggeligt lige at komme et smut forbi bjørnehulen. Og ja den er jo bare perfekt til din lejlighed! Ha en helt fantastisk weekend og god arbejdslyst i morgen :* <3

  2. september 12, 2014 / 10:07 pm

    Hvor er den flot – og sikke en skøn ramme! <3

  3. september 13, 2014 / 8:10 am

    Elsker farverne! Den bliver helt klart mit næste plakat køb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?