KÆRLIGHED OM HALSEN – LOVETAG

KÆRLIGHED OM HALSEN – LOVETAG

IMG_5549Michael og jeg har snart været sammen i 3,5 år. Det er lang tid i min verden! Men hold nu op, hvor har jeg nydt dem. Derfor besluttede jeg at den smukke LoveTag halskæde fra Jane Kønig passede perfekt til en sådan lejlighed. Det er den oplagte kærlighedsgave. Synes simpelthen at den er noget af det smukkeste. Michael er uden tvivl manden i mit liv.. og nu hænger vores initialer altid omkring min hals. Ret sød tanke, hva? (Ps: Vi blev enige om at jeg  bare kunne købe et Y, hvis jeg bliver træt af ham. Så har jeg hele mit navn jo, haha) 

Translation: I just got this new necklace from Jane Kønig. It’s a proof of the love between me and my boyfriend. Do you like it? 

Share:

10 Comments

 1. Maja F
  juni 11, 2014 / 3:35 pm

  Super fin halskæde 🙂 og tanke…!

  • amydyrholm
   Forfatter
   juni 19, 2014 / 9:12 pm

   Tak, ikk? 😀

  • amydyrholm
   Forfatter
   juni 19, 2014 / 9:12 pm

   Det forstår jeg godt 😀

  • amydyrholm
   Forfatter
   juni 19, 2014 / 9:12 pm

   Ja 😀 Den er SÅ pæn!

 2. juni 11, 2014 / 8:03 pm

  Den er bare så fin smukke! 🙂 Og lidt sjovt, vi følges ad med kærligheden. Birk og jeg har 3,5 års dag på onsdag 😛

  • amydyrholm
   Forfatter
   juni 19, 2014 / 9:12 pm

   Det er faktisk ret skægt 😀 <3

 3. juni 12, 2014 / 5:55 am

  Jeg må faktisk tilstå at jeg synes at det kan være lidt ærgerligt ikke at have en kæreste, når vi snakker om de halskæder. Jeg synes nemlig at det er noget så fint at have begges forbogstav hængende.
  MEn haha god ide med et Y hvis der sker noget 🙂

  • amydyrholm
   Forfatter
   juni 19, 2014 / 9:07 pm

   Åh, det kan du have ret i, men jeg synes nu det er lige så fine med navne, eller tal 🙂 Og ja, ikke? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?