JEG ER FLYTTET

JEG ER FLYTTET

Jeg er flyttet til København! Jep, den er god nok. De næste 3 måneder vil jeg være i København, da jeg har været så heldig at få en praktikplads, hvilket I sikkert kommer til at høre mere om, efter jeg er startet. Det bliver lidt af en omvæltning fra min normale hverdag. Jeg er meldt ind i Crossfit Copenhagen, så træningen stopper skam ikke. Er så heldig at kunne bo hos Michael, hvilket gør boligsituationen en del lettere, da lejligheden i Randers stadig er min. I går tog Michael og jeg forbi den berømte kirkegård – og det gjorde resten af den københavnske befolkning også, haha! Det har skam også sin charme og vejret var fantastisk! Jeg fik Michael (yees har nu en dygtig fotograf i nærheden) til at forevige dagens outfit. Det minder lidt om billeder fra Roskilde Festival, når jeg står der på græsset omringet af glade mennesker. Kan I lide det? De smukke kirsebærtræer og den charmerende kirkegård er helt klart et besøg værd 🙂


Yes it’s right. I have moved to Copenhagen. For the next three months I’ll be spending a lot of time over here as an intern. I have already signed up for a membership at Crossfit Copenhagen, so I won’t be slacking too much during my time here. Yesterday Michael and I went to see the famous cherry blossoms at Bispebjerg. It was so beautiful! Michael helped taking pictures of my outfit. Do you like it? 

jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael Jeans GINA TRICOT / sunnies CÉLINE / shirt GANNI / ring HVISK / earrings JANE KØNIG

Share:

7 Comments

 1. Isabel R
  april 24, 2016 / 7:02 pm

  Fine billeder og lækkert outfit <3

 2. april 24, 2016 / 7:33 pm

  Super lækre billeder og flot outfit smukke <3 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   april 26, 2016 / 5:44 pm

   Tak søde Julie 😀 <3

 3. Pingback: TAK FOR ÅR 2016
 4. Pingback: MIN APRIL LISTE
 5. Pingback: A YEAR AGO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?