DAGENS OUTFIT

JEG ER FLYTTET

jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael

Jeg er flyttet til København! Jep, den er god nok. De næste 3 måneder vil jeg være i København, da jeg har været så heldig at få en praktikplads, hvilket I sikkert kommer til at høre mere om, efter jeg er startet. Det bliver lidt af en omvæltning fra min normale hverdag. Jeg er meldt ind i Crossfit Copenhagen, så træningen stopper skam ikke. Er så heldig at kunne bo hos Michael, hvilket gør boligsituationen en del lettere, da lejligheden i Randers stadig er min. I går tog Michael og jeg forbi den berømte kirkegård – og det gjorde resten af den københavnske befolkning også, haha! Det har skam også sin charme og vejret var fantastisk! Jeg fik Michael (yees har nu en dygtig fotograf i nærheden) til at forevige dagens outfit. Det minder lidt om billeder fra Roskilde Festival, når jeg står der på græsset omringet af glade mennesker. Kan I lide det? De smukke kirsebærtræer og den charmerende kirkegård er helt klart et besøg værd 🙂


Yes it’s right. I have moved to Copenhagen. For the next three months I’ll be spending a lot of time over here as an intern. I have already signed up for a membership at Crossfit Copenhagen, so I won’t be slacking too much during my time here. Yesterday Michael and I went to see the famous cherry blossoms at Bispebjerg. It was so beautiful! Michael helped taking pictures of my outfit. Do you like it? 

jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael jeg er flyttet København Amy Dyrholm blog Bispeberg Kirkegård kirsebærtræ blomstrer Vagabond sorte støvler Ganni Orange Murphy t-shirt blogger Michael Jeans GINA TRICOT / sunnies CÉLINE / shirt GANNI / ring HVISK / earrings JANE KØNIG

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Isabel R
  april 24, 2016 at 7:02 pm

  Fine billeder og lækkert outfit <3

 • Reply
  Julie Mænnchen
  april 24, 2016 at 7:33 pm

  Super lækre billeder og flot outfit smukke <3 🙂

 • Reply
  TAK FOR ÅR 2016
  januar 6, 2017 at 2:05 pm

  […] blev året, hvor jeg fik en praktikplads hos PR og kommunikationsbureauet AMAZE, og derfor flyttede til København i nogle […]

 • Reply
  MIN APRIL LISTE
  april 3, 2017 at 7:50 am

  […] at se kirsebærtræerne blomstre på Bispebjerg Kirkegård sammen med min […]

 • Reply
  A YEAR AGO
  april 13, 2017 at 9:12 am

  […] adressen i Randers skiftet ud med København, hvor jeg de efterfølgende måneder var i […]

 • Leave a Reply