JEG HAR FØDSELSDAG – 25 ÅR!

JEG HAR FØDSELSDAG – 25 ÅR!

Hurra – jeg har fødselsdag i dag 😀 Jeg blev vækket af Michael i morges, mens han sang fødselsdagssang og forkælede mig med gaver. Derefter blev der serveret morgenmad – nybagte boller og kanelsnegle. En bedre start på mit femogtyvende år får jeg vist ikke. I eftermiddag kommer min mor, mormor og lillebror på besøg, og så står den på endnu flere nybagte boller, hygge og risengrød til aftensmad. Jeg er meget heldig ♡

Sidste år samlede jeg en liste over de 24 ting jeg har lært de sidste 24 år. I år overvejede jeg at gentage indlægget, men kom så i tanke om noget mere anderledes. 25 år – jeg har levet et kvart århundrede, og hvor har jeg bare været heldig med de personer, som jeg er omgivet med. I den forbindelse har jeg spurgt 5 af de personer, som kender mig bedst om de hver især ville nævne 5 ting om mig. Det måtte være alt fra personlighedstræk, minder eller andre tanker. Det er skægt, hvordan de hver især har tolket min forespørgsel. Jeg havde som sådan heller ikke nogle specifikke krav, men de forskellige personligheder har i den grad spillet ind og her er resultatet. Små sjove historier, sætninger og kommentarer om 25-årige mig 🙂

I dag fylder jeg hele 25 år. I den forbindelse har jeg spurgt 5 af de personer, som kender mig bedst om de hver især vil nævne 5 ting om mig.

Michael (kæreste):
 1. Tænker altid på andre mennesker før sig selv.
 2. Elsker hunde (og dyr generelt) i en grad jeg aldrig har oplevet magen til.
 3. Overraskede mig med sit gåpåmod og eventyrlyst, da vi rejste i Indonesien.
 4. Kan altid alt hvad hun sætter sig for, selvom hun ikke altid selv tror det.
 5. Laver verdens bedste drømmekage (men er jo også vokset op i Brovst, så det ligger vel i generne).
Far:
 1. Du
 2. er
 3. verdens
 4. bedste
 5. datter. Det er 5 ting 🙂
Monica (veninde):

5 grunde til at jeg er helt vild med Amy:

 1. Amy er mega ærlig! Hun er ikke bange for at sige sin mening, sige hvad hun har mest lyst til og ikke har lyst til! Det er fedt!
 2. Hun er mega selvreflekterende, og hun ved ofte, hvorfor hun tænker og handler som hun gør, det kan forårsage mange dybe samtaler, hvilket jeg virkelig elsker!
 3. Amy er god til at lytte og sætte sig ind i andres problemer og oplevelser, hun er også rigtig god til at rådgive, og komme med egne erfaringer, dét er noget jeg virkelig værdsætter i et venskab💕
 4. Amys grin og latter er ikke til at slå fejl af! Jeg elsker det, mest fordi man kan høre at det kommer helt nede fra maven af!
 5. Alt i alt kan jeg vidst opsummere med at fortælle at Amy bare er oprigtig og derfor glæder jeg mig til, at kunne omgås med hende endnu mere i 2017!
Mormor:
 1. Vi snakker i telefon sammen hver dag, og det er jeg vældig glad for. Du er nem at snakke med.
 2. Vi er begge to meget glade for glimmer og tøseting. Du er en ægte pyntedukke.
 3. Du er irriterende, fordi du altid tænder lys i alle rum du går ind i, haha 😉
 4. Du har sovet her meget, især da du arbejdede i gulerødderne (sommerjob). Så stod jeg altid op og smurte din madpakke tidligt om morgenen. Det duer ikke aftenen før – så bliver den kedelig.
 5. Du har altid været meget glad for min boller i karry ret. Den skal du altid have, når du er på besøg og også gerne have lidt med hjem. Det samme gælder for mine frikadeller.
Karoline (veninde):

Let’s take a trip down memory lane:

 1. Trekløveren
  Amy, Frederikke og jeg var stort set hinandens eneste den sidste del af folkeskolen og vi har holdt ved lige siden. Vi lavede alt sammen dengang: gik til ridning én gang om ugen, lavede sjove videoer, holdt pyjamasparties osv. Vi har kendt hinanden i over 10 år og er vokset op sammen. Jeg kunne ikke forestille mig, at skulle undvære nogen af dem i mit liv. Vi er selvfølgelig alle tre travlt beskæftiget med vores voksentilværelse, men jeg ved, at de er der – nok for evigt. Man siger jo, at venskaber, der holder i mere end syv år, varer det for evigt.
 2. Videoer
  Denne her hænger lidt sammen med ovenstående. Vi har brugt stort set hele vores barndom på at lave videoer. Alt fra sexede (læs: de var ikke sexede, men det troede vi selv) og sjove musikvideoer til film omkring krigerprinsesser og hvordan man træner sin hund. Vi må heller ikke glemme de tons af reklamer, vi har lavet. Det bedste ved det er, at vi altid kan vende tilbage til dem og gense evigt sjove minder fra vores barndom. Vi var skøre, ja, men vi havde det dejligt.
 3. Beyoncé og Sharika
  Amy og jeg var dybt forelsket i Beyoncé og Sharika, da vi var teenagere, og så derfor ofte musikvideoen til ”Beautiful Liar” sammen. Vi sagde også altid, at Amy var Beyoncé, da hun havde den største nummi og jeg var Sharika, da jeg havde de største bryster af os to, når vi selvfølgelig selv skulle prøve de sexede moves af. Vi er stadig kæmpe fans af Beyoncé begge to og var selvfølgelig til koncert sammen, da hun gæstede Danmark i år. Endnu et fantastisk minde.
 4. Hyggefætteren
  Jeg tror ikke, jeg kender nogen, der er mere hygsom end Amy. Hele hendes lejlighed rummer af hjemlig hygge med puder, tæpper, stearinlys, hyggebelysning og varme. Når filmen er i gang, de løse bukser er på og bland-selv-slikken er fundet frem, så er det virkelig game on.
 5. Veninden
  Jeg bestræber mig efter at være ligesom Amy. Hun er så kærlig og opmærksom. Hun er den slags veninde, der altid spørger ind til, hvordan jeg har det og lytter til mine problemer lige så længe, jeg har behov for det. Hun er der altid og støtter mig i alt. Jeg er i hvert fald heldig at have en veninde som hende i mit liv.
Mor:
 1. Du ville selvfølgelig fødes i december – selvom det krævede, at du blev født for tidligt 😉 Du skulle jo have julen (og gaverne) med. Selv som 25 årig er du stadig vild med gaver.
 2. Du er en meget følsom og eftertænksom pige, som altid kan mærke om andre trives eller ej.
 3. Du spiser aldrig op. Uanset hvor meget eller hvor lidt der så er på tallerknen.
 4. En god fredag er sammen med dig, film og fredagsslik.
 5. Du kan aldrig tage en beslutning om du virkelig vil klippes eller ej – og i så fald hvordan. Det er du altid i tvivl om.

I dag fylder jeg hele 25 år. I den forbindelse har jeg spurgt 5 af de personer, som kender mig bedst om de hver især vil nævne 5 ting om mig.

 

Share:

35 Comments

 1. Stefania
  december 11, 2016 / 2:29 pm

  Tillykke med fødselsdagen! 😀

 2. december 11, 2016 / 2:44 pm

  Så hyggeligt indlæg! Stort tillykke med fødselsdagen 😀

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   december 15, 2016 / 9:17 am

   Er glad for at du kan lide det 😀 Tak <3

 3. december 11, 2016 / 3:18 pm

  Stort tillykke med fødselsdag. Sikke en hyggelig tid at have fødselsdag, og super sødt indlæg med ord fra de 5 der kender dig aller bedst 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   december 15, 2016 / 9:17 am

   Ej hvor dejligt at du synes om det 😀 Tak!

 4. jessie holmslykke
  december 11, 2016 / 4:00 pm

  Tillykke med dagen <3

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   december 15, 2016 / 9:17 am

   Mange tak Jessie 🙂 knus

 5. Mille Andersen
  december 11, 2016 / 5:24 pm

  Tillykke med fødselsdagen <3

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   december 15, 2016 / 9:17 am

   Tak Mille 🙂 Knus

 6. Kirsten V. N.
  december 11, 2016 / 6:22 pm

  Stort TILLYKKE med fødselsdagen. 🙂

 7. december 11, 2016 / 6:42 pm

  TILLYKKE.
  Håber du får en fantastisk dejlig dag 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   december 15, 2016 / 9:18 am

   Tak – det havde jeg i hvert fald 😀

 8. Gitte Meier Nielsen
  december 11, 2016 / 7:16 pm

  Stort tillykke med fødselsdagen

  Håber du har haft en rigtig hyggelig dag sammen med familie og venner

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   december 15, 2016 / 9:18 am

   Tak Gitte 😀 Det var den bedste dag!

 9. Isabel
  december 11, 2016 / 7:18 pm

  Jeg kan bekræfte det hele <3

 10. december 11, 2016 / 8:29 pm

  Endnu engang tillykke 🙂 Hyggeligt indlæg søde!

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   december 15, 2016 / 9:18 am

   Tak smukke 😀 Godt du kan lide det!

 11. december 11, 2016 / 9:34 pm

  Sikke et hyggeligt blogindlæg, og stort tillykke med din fødselsdag 🙂

 12. Marlene Høj
  december 11, 2016 / 10:50 pm

  TILLYKKE 🙂

 13. Monica
  december 11, 2016 / 11:56 pm

  ❤️

 14. december 13, 2016 / 4:21 pm

  Sikke et fint indlæg og godt stillet op.
  Et meget stort og lidt forsinket tillykke med din halvrunde fødselsdag 🙂
  Og en glædelig juletid ønskes herfra:-)

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   december 15, 2016 / 9:19 am

   Tusind tak Maria 😀
   I lige måde! 🙂

 15. Pingback: HVERDAGSLYKKE
 16. Tina Irene Povlsen
  december 26, 2016 / 12:53 am

  Sikket pragtfuld indlæg – Hjertelig TILLYKKE til dig og dit skønne liv – Må dine næste 25 år være fyldt med glæde og mangefoldige udfordringer af den dejligste slags.

 17. Tina KH
  december 26, 2016 / 9:09 pm

  Stort tillykke med din fødselsdag for et par uger side:-)
  God måde at stille tanker op på, at lade 5 udtale sig.
  5 år, det er der traditionen siger kanel til ugifte.
  25 smukke vintre er du.
  Min datter blev 25 sidste år, det var også en stor dag.
  Glædelig 2.juledag og atter engang hurra og tillykke:-)

 18. Pingback: TAK FOR ÅR 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?