JEG VIL GERNE BLIVE BEDRE TIL…

JEG VIL GERNE BLIVE BEDRE TIL…

At tage imod ros og komplimenter. Det er rigtig nemt at give komplimenterne videre, når nogen forsøger at anerkende mig. Kommer altid med en masse forklaringer og undskyldninger for mit arbejde, bloggen eller den karakter, som jeg har opnået. Det er nok bedre bare at sige “jo tak – jeg var godt nok også sej i den situation”, men det kræver øvelse!

blive bedre til jeg vil gerne blive bedre til at tage imod komplimenter og ros Longo Vital drikke vand 12-tal Amy Dyrholm blog blogger Pippi Langstrømpe Sej At overskride grænser. I husker måske talen, som blev afholdt foran min klasse i sidste uge? Det var en lille sejr, som betyder meget. Det handler om at samle de små succes-historier, da de alle er med til at bidrage til noget godt. Jeg har aldrig været pigen med den mange 12-taller, derfor betyder de få, som er havnet på karakterbladet ekstra meget. Jeg forsøger at huske på Pippi Langstrømpes citait “Det har jeg aldrig gjort før, så det klarer jeg helt sikkert”. Hun har jo ret 😀

blive bedre til jeg vil gerne blive bedre til at tage imod komplimenter og ros Longo Vital drikke vand 12-tal Amy Dyrholm blog blogger Pippi Langstrømpe SejAt huske adgangskoder… navne.. og adresser!

blive bedre til jeg vil gerne blive bedre til at tage imod komplimenter og ros Longo Vital drikke vand 12-tal Amy Dyrholm blog blogger Pippi Langstrømpe SejAt spise mine vitaminpiller, da de kan hjælpe på så mange måder! Især Longo Vital holder mine blister væk, og gavner samtidig immunforsvaret en hel del. Jeg kan mærke med det samme, hvis jeg glemmer at spise dem flere dage i træk. Den duer altså ikke!

blive bedre til jeg vil gerne blive bedre til at tage imod komplimenter og ros Longo Vital drikke vand 12-tal Amy Dyrholm blog blogger Pippi Langstrømpe SejAt drikke vand – altså mere vand. Jeg forsøger at drikke to af ovenstående flasker hver dag, men det er ikke altid lige nemt. Heldigvis har vi mulighed for kold vand på studiet, og jeg har også altid vand med til træning. Lige nu bliver der kun drukket vand gennem et sugerør, men jeg forsøger alligevel at få drukket lidt. Kroppen skal jo bruge væsken til at komme sig.

Share:

1 Comment

  1. november 5, 2015 / 2:23 pm

    Hvor er det bare et godt indlæg 🙂
    Jeg skal blive bedre til at huske hvor jeg ligger mine ting, som nøgler og mobil :/

    // http://www.bysterup.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?