Lady in red

Lady in red

Godmorgen ♥

Jeg benytter denne torsdag morgen til at dele de outfitbilleder Natalie skød i sidste uge på Christianshavn. Jeg er tidligt oppe i dag for at klare nogle praktiske ting, og hygge med lidt blogtid, inden torsdagens program endelig sætter i gang: arbejde og event til lanceringen af BEAME.

Den anden dag parrede jeg den røde kjole (lady in red) med mine hvide stiletter. Faktisk har jeg sukket efter hvide sko, stiletter i særdeleshed, i hvad der føles som evigheder, men det har været svært at finde de rette. Disse er helt bløde i læderet (læs: behagelige) og har en god højde. Jeg er solgt til stanglakrids!

Nå, nu jeg vil hoppe i tøjet (skønt med vejr til sommerkjoler) og komme afsted, så tiden ikke løber fra mig. Kan I have en dejlig solskinsdag!

Den anden dag parrede jeg den røde kjole (lady in red) med mine stiletter. Faktisk har jeg sukket efter hvide stiletter, i hvad der føles som evigheder. Den anden dag parrede jeg den røde kjole (lady in red) med mine stiletter. Faktisk har jeg sukket efter hvide stiletter, i hvad der føles som evigheder. Den anden dag parrede jeg den røde kjole (lady in red) med mine stiletter. Faktisk har jeg sukket efter hvide stiletter, i hvad der føles som evigheder. Den anden dag parrede jeg den røde kjole (lady in red) med mine stiletter. Faktisk har jeg sukket efter hvide stiletter, i hvad der føles som evigheder.Den anden dag parrede jeg den røde kjole (lady in red) med mine stiletter. Faktisk har jeg sukket efter hvide stiletter, i hvad der føles som evigheder.
Shoes SELECTED FEMME / dress ASOS / bag ELLOS

Share:

6 Comments

 1. juni 7, 2018 / 5:46 pm

  Gud, hvor er de altså også bare fantastiske de stilletter! Du har simpelthen et helt særligt talent for at spotte smukke sko 🙂

  Knus

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juni 8, 2018 / 5:54 pm

   De er SÅ smukke 🙂 Håber du har det godt?

   Knus

 2. juni 8, 2018 / 10:21 am

  Så fint med de hvide sko til 🙂
  Jeg håber du havde en god dag til lanceringen.

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juni 8, 2018 / 5:54 pm

   Det havde jeg i hvert fald, tak 🙂 Håber du har nydt det dejlige sommervejr. Det giver humøret et ekstra boost! 🙂

 3. Vinni Dyrholm
  juni 8, 2018 / 5:40 pm

  Rigtig sød sommerkjole og flotte hvide sko ☀️

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juni 8, 2018 / 5:55 pm

   Tak søde mor <3 Dejligt du kigger med <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?