Leo-love

Leo-love

Godmorgen 🙂

I går havde jeg denne flæsekjole med leopardprint fra Munthe på i sommervarmen. Ja, hovsa – jeg har erhvervet mig endnu en leo-sag til garderoben. Til mit forsvar ejer jeg ikke længere leopard nederdelen fra Ganni, så tænker det går lige op. Jeg knuselsker den i hvert fald allerede 😉 Glæder mig særligt til at bruge kjolen til efteråret med et par høje støvler og en vamset strik.

Er I også begyndt at tælle ned til weekend? Jeg er! Ser frem til dage i det jyske med bryllup og familiesamvær. Først har jeg lige en dag på kontoret, og mon ikke Michael og jeg har rigeligt af små projekter her i lejligheden til aften? Apropos bolig, så mangler vi stadig et par loftlamper hist og her, særligt over spisebordet. Hvilke løsninger har I? Jeg er særligt vild med denne, men kigger gerne videre efter flere muligheder.

I går havde jeg denne lette flæsekjole med leopardprint fra Munthe på i sommervarmen. Ja, hovsa – jeg har erhvervet mig endnu en leo sag til garderoben. I går havde jeg denne lette flæsekjole med leopardprint fra Munthe på i sommervarmen. Ja, hovsa – jeg har erhvervet mig endnu en leo sag til garderoben. I går havde jeg denne lette flæsekjole med leopardprint fra Munthe på i sommervarmen. Ja, hovsa – jeg har erhvervet mig endnu en leo sag til garderoben. I går havde jeg denne lette flæsekjole med leopardprint fra Munthe på i sommervarmen. Ja, hovsa – jeg har erhvervet mig endnu en leo sag til garderoben. I går havde jeg denne lette flæsekjole med leopardprint fra Munthe på i sommervarmen. Ja, hovsa – jeg har erhvervet mig endnu en leo sag til garderoben.
Dress MUNTHE (gifted) / slippers ZARA / bag DECADENT

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?