Lille Frk. Himmelblå

Lille Frk. Himmelblå

Det her må være første ‘dagens outfit’ i hvad der føles som 100 år. Sådan har jeg det i hvert fald. Jeg har bare ikke prioriteret det eller altid haft den store lyst til at posere, hvilket nok skyldes en god blanding af eksamen, træthed, varme og flytning. I mandags lokkede Natalie mig dog ud i Københavns gader, og jeg mere end glad for at jeg fik foreviget min Lille Frk. Himmelblå kjole – selvom den også har spillet en rolle på Instagram et par gange eller to 😉 Det er den luftigste kjole, jeg ejer. En fin printet sag fra Minimum, som virkelig er en lifesaver på varme dage!

I dag er humøret højt på trods af snotnæse og træthed (skyldes nok vores gennemtræk de sidste nætter, ups..). Min far kommer nemlig forbi for at se vores nye hjem og samtidig give en ekstra hånd med til alt det håndværksmæssige. Rart!

Glæder mig ♥

 I mandags lokkede Natalie mig dig ud i Københavns gader, og jeg mere end glad for at jeg fik foreviget min Lille Frk. Himmelblå kjole.  I mandags lokkede Natalie mig dig ud i Københavns gader, og jeg mere end glad for at jeg fik foreviget min Lille Frk. Himmelblå kjole.  I mandags lokkede Natalie mig dig ud i Københavns gader, og jeg mere end glad for at jeg fik foreviget min Lille Frk. Himmelblå kjole.  I mandags lokkede Natalie mig dig ud i Københavns gader, og jeg mere end glad for at jeg fik foreviget min Lille Frk. Himmelblå kjole.Bag DECADENT / Dress MOVES BY MINIMUM / earrings SISI CPH / Knit MUNTHE

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?