BLOMSTER & PLANTER INTERIØR

LØRDAGSTIP: TILBUD PÅ POPULÆRE PLANTER

populære planter Chinese Money Plant Pengeplante Monstera Deliciosa indoor plants kaktusser Kiwi udsalg plante indretning Amy Dyrholm tip blog Plantorama

populære planter Chinese Money Plant Pengeplante Monstera Deliciosa indoor plants kaktusser Kiwi udsalg plante indretning Amy Dyrholm tip blog Plantorama populære planter Chinese Money Plant Pengeplante Monstera Deliciosa indoor plants kaktusser Kiwi udsalg plante indretning Amy Dyrholm tip blog Plantorama

Som nogen af jer måske har set på Snapchat (amydyrholmk), har jeg været en tur i Plantorama med en veninde. De kører lige nu tilbud på to meget smukke og populære planter. Jeg fandt en Chinese Money Plant (Pilea Peperomioides) til halvpris og en Fingerfilodendron (Monstera Deliciosa) til 35 kr! Begge planter kan normalt hurtigt koste næsten 100 kr pr. styk. Jeg er i hvert fald med tilfreds med at jeg ventede – synes mange forretninger kræver lige lovlig mange penge for planter. Forresten er det en god idé at smutte i Kiwi, hvis man er stor fan (som jeg) af kaktusser. De koster kun en flad 20’er, og de har alle en meget fin størrelse. Håber I kan bruge tippet. Nu vil jeg cykle ud til min far, og spise suppe 🙂

You can’t deny it, indoor plants are really popular right now when it comes to home decor – and I love it! Unfortunately the price is nearly always very high, but today I found two of the most popular plants on sale in Plantorama, yay!

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Linnea A. Petersen
  september 12, 2015 at 5:35 pm

  Super lækkert tilbud!! Jeg er vild med planterne, dog har jeg ikke rigtigt plads til flere lige pt øv.

  Jeg er også super vild med din blog. Jeg er lige faldet over dig. Jeg læser i hvert fald med fremover. Tusinde kram <3

  • Reply
   - AMY DYRHOLM
   september 18, 2015 at 9:29 am

   Hej Linnea,

   Øv, men mon ikke du får mulighed for at skifte en plante eller to ud på et tidspunkt 🙂 1000 tak for din kommentar. Det er jeg rigtig glad for 😀

   Rigtig god weekend <3

 • Reply
  Camilla - Cfashion
  september 12, 2015 at 5:42 pm

  Rigtig godt tip – mange tak 🙂
  God dag.

  • Reply
   - AMY DYRHOLM
   september 18, 2015 at 9:30 am

   Tak og i lige måde 🙂

 • Reply
  Blue Ducklings
  september 12, 2015 at 8:39 pm

  Vil rigtig gerne have den ‘Chinese Money Plant’, jeg tror dog jeg holder mig til kaktuser forløbende. 🙂
  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  • Reply
   - AMY DYRHOLM
   september 18, 2015 at 9:30 am

   De holder også for evigt 😛

 • Reply
  Sofie
  september 12, 2015 at 11:47 pm

  Tak for tippet -skal helt klart ud og købe mig en fingerfilodendron nu (:

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  • Reply
   - AMY DYRHOLM
   september 18, 2015 at 9:30 am

   God idé 😀

   Knus

 • Reply
  Caroline Stadsbjerg
  september 13, 2015 at 12:30 am

  Fantastiske tips! Nu vil jeg også ud og have planter! 😀

  • Reply
   - AMY DYRHOLM
   september 18, 2015 at 9:31 am

   Sådan 😀 Håber du fik fat i en eller flere stykker 😉

 • Reply
  Louise O
  september 13, 2015 at 9:31 am

  Tak for tippet og god søndag 🙂

  • Reply
   - AMY DYRHOLM
   september 18, 2015 at 9:31 am

   Tak for det 🙂

 • Reply
  Charlotte S
  september 13, 2015 at 10:02 pm

  Tak for tippet, Plantorama here I come 🙂

  • Reply
   - AMY DYRHOLM
   september 18, 2015 at 9:31 am

   Sådan – go, go 😀

 • Reply
  weekly wanted
  marts 7, 2016 at 2:49 pm

  […] har samlet lidt af det jeg drømmer om lige nu – min weekly wanted liste. Min pilea er desværre afgået ved døden, og jeg er derfor ihærdig efter at finde en erstatning snarest. […]

 • Reply
  wishes
  april 16, 2016 at 8:05 am

  […] er denne uges ‘weekly wishes’. Den fine kurv må gerne stå her i stuen med min fingerfilodendron i.  Derudover drømmer jeg om lyserøde forårsnegle og et smukt rustikt stel. I går kom […]

 • Leave a Reply