MÅNEDENS BASIC ITEMS

MÅNEDENS BASIC ITEMS

En af mine ambitioner for 2016 er at opbygge en holdbar garderobe, forstået på den måde, at alle items er tidløse og kvalitetsbeviste frem for billige og trendpræget. Hver måned vil jeg opdatere bloggen med ‘månedens basic items’ for at give et overblik over garderoben. Det kan være nye køb eller gamle lækkerier.

Blomstret skjorte

Konceptet med månedens basic items har vist fået sig en lang sommerferie. Jeg har i hvert fald ikke opdateret det i lang tid. Grunden skyldes ikke at jeg mangel på basic items, men at jeg derimod ikke har haft omgivelserne til at tage billederne, og ikke mindst tiden til det. Mon ikke det ændres, så snart praktikken og eksamensopgaven ender?

Skjorten er en ældre sag fra Zara. Mener at jeg købte den tilbage i 2012-2013 på Trendsales, og der er endda et lille hul i midt på maven, men jeg elsker den alligevel. Det fine blomserprint og materialet er helt vildt lækkert. Fandt den i skabet i weekenden, og nu er min kærlighed for den blomstret på ny 😉

Ps. Se tidligere indlæg med månedens basic items her.

 Hver måned opdateres Amy Dyrholm blog med månedens basic items. Det kan være nye køb eller gamle lækkerier fx min blomstret skjorte fra Zara. Hver måned opdateres Amy Dyrholm blog med månedens basic items. Det kan være nye køb eller gamle lækkerier fx min blomstret skjorte fra Zara.

Share:

7 Comments

 1. juli 7, 2016 / 6:24 pm

  Jeg synes at den er utrolig fin 😉

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juli 19, 2016 / 9:12 am

   Ja det er skønt at finde sådan en inde i skabet 😀

 2. juli 7, 2016 / 8:25 pm

  Hvor er den bare fin 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?