MÅNEDENS BASIC ITEMS

MÅNEDENS BASIC ITEMS

En af mine ambitioner for 2016 er at opbygge en holdbar garderobe, forstået på den måde, at alle items er tidløse og kvalitetsbevidste frem for billige og trendpræget. Hver måned vil jeg opdatere bloggen med ‘månedens basic items’ for at give et overblik over garderoben. Det kan være nye køb eller gamle lækkerier.

Leo cross-body

Månedens basic items skal helt sikkert med på ferien til Bali. Her er tale om den smukkeste crossbody, som jeg har modtaget i gave fra DECADENT Copenhagen. Det cool leopard print fangede min interesse med det samme. Et print som går igen sæson efter sæson. Jeg er dybt forelsket i den – sådan virkelig! Størrelsen er perfekt til hverdagsbrug, da den er rummelig uden at fylde for meget. Der er plads til alt det nødvendige, hvilket er dejligt – især på en ferie.

Ps. Se tidligere indlæg med månedens basic items her.

Hver måned opdateres Amy Dyrholm blog med månedens basic items. Det kan være nye køb eller gamle lækkerier fx mit udsalgsfund fra Zara. Hver måned opdateres Amy Dyrholm blog med månedens basic items. Det kan være nye køb eller gamle lækkerier fx mit udsalgsfund fra Zara.

Udsalgsfund fra Zara

Kjolen er et udsalgskup fra Zara. Mener jeg gav omkring 79.95 for den. Jeg er simpelthen så glad for mit glitrende fund. Har brugt den uden på en hvid tee, men kan ikke vente med at bære den på Bali uden. De tynde stropper og den fine v-ryg er lige mig. Den kan bruges til en aften, hvor vi skal ud at spise, men tænker også at den er god til stranden eller sight seeing i løbet af dagen. I kan forresten finde den her, hvor jeg tidligere har skrevet om den.

Hvad siger I til det? 🙂

Hver måned opdateres Amy Dyrholm blog med månedens basic items. Det kan være nye køb eller gamle lækkerier fx mit udsalgsfund fra Zara.

Share:

3 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   september 9, 2016 / 11:01 am

   Jaaa – den er SÅ pæn <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?