MÅNEDENS BASIC ITEMS

MÅNEDENS BASIC ITEMS

En af mine ambitioner for 2016 er at opbygge en holdbar garderobe, forstået på den måde, at alle items er tidløse og kvalitetsbevidste frem for billige og trendpræget. Hver måned vil jeg opdatere bloggen med ‘månedens basic items’ for at give et overblik over garderoben. Det kan være nye køb eller gamle lækkerier.

SUNGLASSES

Jeg er lidt af en sucker for solbriller. Det er den perfekte accessory! Det må være min yndlingsting, da de bare kan alt. De redder en morgen, hvor den manglende søvn har sat sit præg på øjnene, de fuldender et lækkert outfit og det bedste er selvfølgelig, at de beskytter den sarte og fine hud rundt om øjenene, hvilket mindsker risikoen for solskader og rynker. Win Win! De er i sandhed virkelighedens nødvendige filter, som alle bør bruge. Min samling vokser for hvert år, da der altid bliver tilføjet et nyt par eller flere.

P.S. Se tidligere indlæg med månedens basic items her.

Månedens basic items er denne gang solbriller. Meget passende for min rejse til Bali. Er lidt af en sucker for solbriller. Det er den perfekte accessories.

Lige nu består samlingen af favoritmærkerne Céline, Ray-Ban, KBL, og Chloé. Disse er alle klassiske modeller, som jeg regner med holder i mange år. Elsker at kunne skifte mellem de mere pricy hollywood-store til de små retro inspireret fra Ray-Ban. De nyeste tilføjelser er faktisk de cool runde Ray-Bans samt de smukke havana farvet fra Chloé. Jeg har ikke mine sorte Céline ‘Audrey’ med på ferie, og derfor er de ikke med i samlingen i denne omgang. I har efterhånden også set dem en million gange 😉 Samlingen er vel aldrig helt komplet, så min næste tilføjelse skal helt klart være disse fra Stella McCartney. De er virkelig smukke!

  1. Céline New Audrey Havana
  2. KBL Wilde Side purple
  3. Ray-Ban Round
  4. Chloé CE Havana

I’m a real sucker when it comes to sunglasses. I buy at least two pair a year. I really love sunglasses! It’s the perfect accessory. They can save any bad morning look, complete an outfit and protect the eyes from the sun – that’s very important. Sunglasses are the only filter that works in real life 😉 Right now my favourite pairs are the ones from Céline, Ray-Ban, KBL and Chloé. All classic sunglasses that can last for years. Another favourite is my beloved Céline ‘Audrey’ sunglasses, but I’ve not brought them with me to Bali. Do you have any favourite sunglasses? Even though it seems like my collection is complete I really want to add these beautiful ones from Stella McCartney

Månedens basic items er denne gang solbriller. Meget passende for min rejse til Bali. Er lidt af en sucker for solbriller. Det er den perfekte accessories.

Share:

1 Comment

  1. Pingback: ONE OF A KIND

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?