MÅNEDENS BASIC ITEMS

MÅNEDENS BASIC ITEMS

En af mine ambitioner for 2017 er at opbygge en holdbar garderobe, forstået på den måde, at alle items er tidløse og kvalitetsbeviste frem for billige og trendpræget. Hver måned vil jeg opdatere bloggen med ‘månedens basic items’ for at give et overblik over garderoben samt andet til hjemmet. Det kan være nye køb eller gamle lækkerier.

Sorte loafers med gulddetaljer

I denne måned har jeg gjort to gode køb, hvis jeg selv skal sige det. Under flytningen fik jeg grovsorteret min garderobe, og i den forbindelse smed jeg mine favorit espadrilles ud. De var simpelthen så slidte, at jeg næsten ikke kunne være andet bekendt. Derfor har jeg længe været på udkig efter et par nye, hvor læderet også er blødt som smør. Det har været svært at finde de rette, og mit nye køb er da heller ikke flade espadrillos, men smukke loafers fra Gardenia. Jeg knuselsker dem allerede! Alle har vel næsten set Guccis smukke loafers, men kontoen tillader ikke så dyrt at køb, da vi forsøger at spare op til næste rejse. Vi skal til Australien (oh manner, hvor jeg glæder mig!). Derfor er disse et ganske fint alternativ.

P.S. Se tidligere indlæg med månedens basic items her.

I denne måned har jeg gjort to gode køb, hvis jeg selv skal sige det. Under flytningen fik jeg grovsorteret min garderobe.

Big Magic

Bogen her er købt på Saxo. Jeg er så småt begyndt på den, og jeg glæder mig til at komme dybere ind i universet. Elizabeth Gilbert skriver på en letlæselig og behagelig måde. Bogen har fået en del omtale på de sociale medier, og i den forbindelse fik jeg øjnene op for den. Big Magic er en selvhjælpsbog om at leve kreativt og det at skabe – og om at give slip på frygten for andres meninger omkring det, man skaber/ønsker at skabe. Jeg er spændt på at læse mere i den.

Find bogen her.

Nyd bededagsferien. Vi blogges ved <3

I denne måned har jeg gjort to gode køb, hvis jeg selv skal sige det. Under flytningen fik jeg grovsorteret min garderobe.

Share:

4 Comments

  1. Pingback: HVERDAGSLYKKE
  2. Pingback: WEEKLY WISHES
  3. Pingback: STRIPED HAPPINESS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?