MÅNEDENS BASIC ITEMS

MÅNEDENS BASIC ITEMS

En af mine ambitioner for 2016 er at opbygge en holdbar garderobe, forstået på den måde, at alle items er tidløse og kvalitetsbeviste frem for billige og trendpræget. Oversize t-shirts i farverne hvid, sort og grå er et must, og jeg har længe haft svært ved at finde de rigtige. Pasformen er mindst lige så vigtig som kvaliteten, og nu er det endelig lykkedes for mig! Ved siden af studiet arbejder jeg i Companys, hvor jeg har fundet disse to fra Gestuz. Jeg er ret imponeret! Glæder mig til at vise dem in action. Hver måned vil jeg opdatere bloggen med ‘månedens basic items’ for at give et overblik over garderoben. Det kan være nye køb eller gamle lækkerier. Tænker at det kan være en god inspiration for nogen af jer? 😉
Ugen er fløjet afsted, og der er simpelthen sket SÅ mange ting på ganske kort tid. Jeg har tænkt mig, at fortælle det hele i små bidder, da de sidste ting lige skal falde på plads. Jeg er faktisk bare glad og godt tilpas lige for tiden.

Sort basic tee fra Gestuz
Hvid basic tee fra Gestuz

One of my ambitions for 2016 is to stop buying trend based clothing and just focusing on basic clothing like one coloured t-shirts. My focus is quality instead of quantity. Oversize t-shirts in black, white and grey is a must in my wardrobe and I have found these ones from Gestuz. They fulfil my expectations to the perfect basic tee. 

Black basic tee from Gestuz
White basic tee from Gestuz

Månedens basic items 2016 kvalitet frem for kvantitet Gestuz t-shirt GESTUZ EM SS U-NECK T-SHIRT Amy Dyrholm blog skab en god garderobe blogger jane kønigIMG_7525

Share:

4 Comments

 1. februar 27, 2016 / 12:34 pm

  Man skal aldrig gå ned på basic varer – har også selv en del favoritter i skabet 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   marts 10, 2016 / 9:17 pm

   Nej lige præcis – tak for din kommentar 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?