MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS FOKUS

I begyndelsen af april måned præsenterede jeg nogle udvalgte udfordringer, og nu får I så en opsummering på om jeg har kunne holde fokus hele vejen igennem.

I begyndelsen af hver måned vil jeg præsentere nogle udvalgte udfordringer, som jeg vil fokusere på i hverdagens travle iver. Månedens fokus vil dreje sig om små forbedringer og justeringer og mere af det, der gør mig glad. Måske I har lyst til at følge trop? Opsummeringen for marts måneds fokus kommer i løbet af ugen. Jeg glæder mig til at opdatere jer på det første forløb, men først skal I præsenteres for mine fokus i april måned.

Mine fokus for april måned er grænseoverskridende, rare og nødvendige: 

 • Get out of my comfort zone: For at kunne overskride grænser og gøre det, vi frygter aller mest, er det vigtigt at være motiveret, så fordelene ved at nå målet overstiger frygten for det uvisse. Der er altid en fordel ved at bevæge sig ud af sin komfortzone; at blive bedre til at præsentere foran folk, en sundere livsstil, bedre til eksamen osv. Somme tider kan det være nødvendigt at lægge en handlingsplan, og dermed dele målet op i små bidder, så det ikke bliver for overvældende. Det giver svedige håndflader og farve i kinderne, men jeg har allerede overskredet mine grænser én gang denne måned, og kommer til det igen senere.
 • Hverdagsnydelse: Det handler om at nyde livet – stort som småt. Finde hverdagslykken og hvorfor ikke dedikere aprilmåned til ren nydelse? Her handler det om at give sig selv lov til at nyde; tage en middagslur, blande lidt ekstra slik, hilse på en sød hund, gå en tur i solen, kysse en dejlig person osv.
 • Rydde op i garderoben – og opdatere salgsprofilen: Mit skab trænger til kærlighed, og foråret er den perfekte måned til rengøring og oprydning i garderoben. Det kan være lidt af en sur pligt, men med det rette musik og denne guide, som jeg strikkede sammen sidste år, skal det nok blive godt. Måske meget af tøjet trænger til et nyt hjem? 😉

Hvad synes I? April måned skal være grænseoverskridende, give overblik og samtidig have plads til nydelse i hverdagen. Er I friske på at være med? 😉

fokus månedens fokus Kunde og Co Case Competition praktik grænseoverskridende komfortzone blomster Amy Dyrholm blog hverdagslykke nydelse garderobe april fokus månedens fokus Kunde og Co Case Competition praktik grænseoverskridende komfortzone blomster Amy Dyrholm blog hverdagslykke nydelse garderobe april

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Satina Wandel
  april 16, 2016 at 11:06 pm

  Jeg har faktisk lige ryddet ud i alt i garderoben og jeg går næsten dagligt tur ned i skoven, hvor jeg plukker mælkebøtter og græs til mine dyr. 😀 Og jeg var ude af min comfortzone i fredags, da jeg tog til en fest langt væk, hvor jeg kun kendte 1 person! 😮

  http://satinawandel.dk

  • Reply
   Amy Dyrholm
   april 24, 2016 at 9:33 am

   Sådan. Det kan jeg lære noget af 😉
   Hvor er du god! Var det ikke en fed følelse bagefter? 😀

 • Reply
  MÅNEDENS FOKUS - MARTS UPDATE - Amy Dyrholm
  april 17, 2016 at 7:33 pm

  […] I udfordret jer selv? I kan forresten læse om mine fokus for april måned lige her. Kan I have en dejlig aften […]

 • Reply
  Sisi
  april 19, 2016 at 2:42 pm

  Jeg er i hvert fald helt sikkert med på den om at rydde ud i garderoben! Har alt for meget tøj jeg ikke får brugt – og kunne samtidig virkelig godt bruge lidt ekstra penge ind på kontoen! Og så vil jeg i øvrigt lige nævne at der er World Recycle Week i H&M, så man kan aflevere alt sit game, slidte tøj (og hullede sokker, lagner osv) – og vist nok endda få rabatkuponer til gengæld 🙂

  • Reply
   Amy Dyrholm
   april 24, 2016 at 9:34 am

   Har det på præcis samme måde! 😀
   Fedt – det vil jeg holde øje med. Tak for det tip og den kommentar 🙂

 • Reply
  fokus
  maj 9, 2016 at 10:10 am

  […] og mere af det, der gør mig glad. Måske I har lyst til at følge trop? Opsummeringen for april måneds fokus kommer i løbet af ugen. Først skal I præsenteres for mine fokus i maj måned – meget […]

 • Reply
  månedens fokus
  maj 24, 2016 at 8:58 am

  […] fokus for april måned er grænseoverskridende, rare og […]

 • Leave a Reply