MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS FOKUS – APRIL UPDATE

I begyndelsen af april måned præsenterede jeg nogle udvalgte udfordringer, og nu får I så en opsummering på om jeg har kunne holde fokus hele vejen igennem.

Det er desværre blevet endnu en sen opdatering af bloggens nye tiltag: månedens fokus, men som jeg skrev sidst; bedre sent end aldrig 😉 I begyndelsen af april måned præsenterede jeg nogle udvalgte udfordringer, og nu får I så en opsummering på, om jeg har kunne holde fokus hele vejen igennem.

Mine fokus for april måned var grænseoverskridende, rare og nødvendige: 

I begyndelsen af april måned præsenterede jeg nogle udvalgte udfordringer, og nu får I så en opsummering på om jeg har kunne holde fokus hele vejen igennem.

Get out of my comfort zone: For at kunne overskride grænser og gøre det, vi frygter aller mest, er det vigtigt at være motiveret, så fordelene ved at nå målet overstiger frygten for det uvisse. Der er altid en fordel ved at bevæge sig ud af sin komfortzone; at blive bedre til at præsentere foran folk, en sundere livsstil, bedre til eksamen osv. Somme tider kan det være nødvendigt at lægge en handlingsplan, og dermed dele målet op i små bidder, så det ikke bliver for overvældende. Det giver svedige håndflader og farve i kinderne, men jeg har allerede overskredet mine grænser én gang denne måned, og kommer til det igen senere.

UPDATE: Puha det her fokus har været svært, men virkelig rart efterfølgende. Startede ud med at deltage i en case competition hos marketing bureauet Kunde & Co. En udfordring jeg selv tog op, da ansøgningen blev sendt afsted af egen fri vilje – netop for at overskride mine grænser. At gruppen og jeg så endte med at vinde det hele, ja det havde jeg ikke forventet, da jeg i sin tid sendte ansøgningen. Deltagelsen var sej og grænseoverskridende nok i sig selv, men det er da helt klart et kæmpe plus at kunne gå derfra med vinderdiplomet! Det er jeg skisme stolt af 😀 Jeg laver et indlæg omkring forløbet i den kommende weekend. Det kan være der sidder nogle læsere med samme lyst derude. I mellemtiden kan I se videoen omkring forløbet her.
Dernæst startede jeg, som et led i uddannelsen, i praktik hos AMAZE Communication. Det er altid udfordrende og en smule grænseoverskridende at møde nye mennesker, starte et nyt arbejde og samtidig flytte langt væk fra de vante rammer. Jeg har netop udgivet mit første blogindlæg på LifeisAmazing. Hver dag får jeg nye lærerige udfordringer, og det er en fornøjelse at tilbringe sommeren i deres selskab.

I begyndelsen af april måned præsenterede jeg nogle udvalgte udfordringer, og nu får I så en opsummering på om jeg har kunne holde fokus hele vejen igennem.

Som det sidste har jeg deltaget i Youth Fashion Summit, og selvom det ikke foregik i april, er det stadig et led i mit fokus. Målet er at jeg skal blive ved med at bevæge mig væk fra min komfortzone, da det er med til at videreudvikle mig. Selvom det kan føles uoverskueligt og frygten giver hjertebanken, er der alligevel altid en mening med det hele. Når først du er hoppet i havet, skal du nok lære at svømme på den ene eller anden måde 😉 

I begyndelsen af april måned præsenterede jeg nogle udvalgte udfordringer, og nu får I så en opsummering på om jeg har kunne holde fokus hele vejen igennem.

Hverdagsnydelse: Det handler om at nyde livet – stort som småt. Finde hverdagslykken og hvorfor ikke dedikere aprilmåned til ren nydelse? Her handler det om at give sig selv lov til at nyde; tage en middagslur, blande lidt ekstra slik, hilse på en sød hund, gå en tur i solen, kysse en dejlig person osv.

UPDATE: Det har været et dejligt fokus. Det er okay at spise brunch med min veninde selvom pengene er små, og det er helt i orden at blande en ekstra pose slik til dagen efter. Selvfølgelig skal jeg ikke gøre det hver eneste dag, men der skal være plads til de små fornøjelser i hverdagen. Alting med måde, og jeg forsøger at leve efter det. 

I begyndelsen af april måned præsenterede jeg nogle udvalgte udfordringer, og nu får I så en opsummering på om jeg har kunne holde fokus hele vejen igennem.

Rydde op i garderoben – og opdatere salgsprofilen: Mit skab trænger til kærlighed, og foråret er den perfekte måned til rengøring og oprydning i garderoben. Det kan være lidt af en sur pligt, men med det rette musik og denne guide, som jeg strikkede sammen sidste år, skal det nok blive godt. Måske meget af tøjet trænger til et nyt hjem? 😉

UPDATE: Jeg har fået ryddet op, og jeg har faktisk også fået solgt en del til mine nærmeste. Der ligger to sække med tøj under sengen, og næste mål må være at få sat indholdet til salg på nettet! Derfor må dette fokus fortsætte sommeren over. Det kræver faktisk laaang tid at sælge sit tøj online, men det kender I vel godt? 😉 

Har I udfordret jer selv? I kan forresten læse om mine fokus for maj måned lige her. Kan I have en god dag <3

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Sanne
  maj 24, 2016 at 1:56 pm

  Jeg startede selv i praktik i januar, og jeg kan sagtens følge dine tanker – men som du også skriver, så er det fedt at prøve noget nyt og blive udfordret. Jeg har i hvert fald været så glad for oplevelsen!

 • Reply
  Malue Jasmine
  maj 25, 2016 at 7:38 am

  Sejt at I vandt – vildt flot! 😀

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  • Reply
   Amy Dyrholm
   maj 27, 2016 at 8:09 am

   1000 tak søde M 😀 Jeg er også stolt af min gruppe!

   Knus

 • Reply
  Julie Mænnchen
  maj 25, 2016 at 9:31 am

  Dejligt med nogle mål, som man kan tjekke af 🙂 Og super flot med casen i vandt!

  • Reply
   Amy Dyrholm
   maj 27, 2016 at 8:09 am

   Ja det virker overraskende godt! 🙂 Taak 😀

 • Reply
  Katrine Pedersen
  maj 25, 2016 at 9:48 am

  Hvor er det fedt, at du på den måde stiller nogle krav til dig selv. Klap på skulderen!
  Den garderobe gad jeg forøvrigt godt at have 😉

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  • Reply
   Amy Dyrholm
   maj 27, 2016 at 8:10 am

   1000 tak – det hjælper også for min motivation!
   Jeg er også godt tilfreds med den 😛

   Knus

 • Reply
  11 TING JEG SKAL LAVE I JULI - Amy Dyrholm
  juli 12, 2016 at 9:46 am

  […] Suge den sidste viden til mig i praktikken hos AMAZE. […]

 • Reply
  TAK FOR ÅR 2016
  januar 6, 2017 at 2:02 pm

  […] blev året, hvor jeg meldte mig til The Kunde Competition hos Kunde & Co og […]

 • Leave a Reply