MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS FOKUS

I begyndelsen af hver måned vil jeg præsentere nogle udvalgte udfordringer, som jeg vil fokusere på i hverdagens travle iver. Månedens fokus vil dreje sig om små forbedringer og justeringer og mere af det, der gør mig glad. Måske I har lyst til at følge trop? Opsummeringen for april måneds fokus kommer i løbet af ugen. Først skal I præsenteres for mine fokus i maj måned – meget inspireret af en film, jeg lige har set 😉

Mine fokus for maj måned er optimistiske, plejende og hjælpende: 

 • YES man: Stærkt inspireret af Jim Carrey klassikeren ‘Yes Man’, har jeg besluttet at tage ja-hatten på, og dermed forsøge at tage imod alle udfordringer, invitationen eller lign. med er et smil. Det kan faktisk være ret udfordrende, da det til tider kan være mere fristende at sige NEJ TAK, og bare blive hjemme i sit eget selskab. Mon ikke det gavner i sidste ende med nogle nye spændende inputs til oplevelses-kontoen.
 • Rense huden:  Jeg har faktisk aldrig renes huden i ansigtet. Jo, jeg fjerner mit makeup med milde renseprodukter, men det er også det. Ansigtsmasker og skrub har aldrig været det, som fylder på badeværelseshylden. Det skal ændres nu, og faktisk er jeg allerede begyndt at rense ansigtet morgen og aften. Det er næsten blevet en helt fornøjelse, og I kommer til at høre mere til mit nye bekendskab med FOREO.
 • Evig tidsoptimist: Jeg gad godt være bedre til at tilpasse min tid. Jeg er evig tidsoptimist, og tror ofte alting kan klares på 0,5 – ved I hvad? Det kan det ikke! Maj måned skal hjælpe med at optimere tiden for mit vedkommende. Jeg skal blive bedre til at gå i gang med opgaverne med et samme, besvare mails så snart de modtages, og generelt bare udnytte tiden til det bedste. Det kommer til at gavne i sidste ende. Selvfølgelig vil jeg notere mine To Do’s ned i notesbogen for at fremme motivationen.

Er I friske på at sige YEEES-man? Og tilrettelægge tiden, så der bliver plads til alle opgaver og planer? Samtidig med at dit ansigt får kærlighed med plejende midler 🙂 Jeg er klar!

fokus månedens fokus tidsoptimist planlægge skrive ned i notesbog Yes man tage ja-hatten på ansigtsrens FOREO ansigtspleje Amy Dyrholm blog udfordring maj fokus månedens fokus tidsoptimist planlægge skrive ned i notesbog Yes man tage ja-hatten på ansigtsrens FOREO ansigtspleje Amy Dyrholm blog udfordring maj

Share:

2 Comments

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   maj 13, 2016 / 2:27 pm

   Tak! Kan allerede mærke at humøret har været højt lige siden 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?