MÅNEDENS FOKUS – MARTS UPDATE

MÅNEDENS FOKUS – MARTS UPDATE

Det er desværre blevet en lidt sen opdatering af bloggens nye tiltag: månedens fokus, men bedre sent end aldrig 😉 I begyndelsen af marts måned præsenterede jeg nogle udvalgte udfordringer, og nu får I så en opsummering på om jeg har kunne holde fokus hele vejen igennem.

Mine fokus for marts måned var udfordrende, men overkommelige: 

Gå med neglelak: Pæne negle er noget af det vigtigste, og jeg vil derfor benytte marts måned til at have fokus på mine negle. Det sender et godt signal, og giver samtidig selvtillid. Derfor skal de pyntes med neglelak lidt oftere end normalt. Det er rart at forkæle sig selv, og samtidig føle sig feminin.

UPDATE: Det har været rigtig hyggeligt, men det at finde tiden til lige at pusle lidt om neglene kan faktisk være svært, selvom glæden ved det er stor. Min Essie kollektion er i hvert fald blevet brugt lidt oftere de sidste uger, og jeg har lige fået tilføjet endnu flere farver. Jeg er vild med det! Pæne negle gør bare et eller andet. Det er så dejlig feminint og pynter tilmed et basic outfit i hverdagene.

fokus månedens fokus marts måned update opsummering Amy Dyrholm blog Essie neglelak kollektion løbetur smil smitter løbe efter toget udfordring blogger Nike

Smile mere: Smil smitter – det ved vi alle, og derfor vil jeg i marts måned have fokus på at smile mere til andre. Om det så er til en fra studiet, den ældre kvinde på det modsatte fortov eller en helt tredje. Det varmer altid.

UPDATE: Jeg har faktisk været godt tilfreds med denne udfordring. Det kræver ikke særlig meget, at sende et smil afsted i den anden retning. Du får så meget igen. Det værste der kan ske er, at vedkommende ikke smiler tilbage, men så har du alligevel sendt dit afsted, og den gode følelse vokser stadig i maven. Smil varmer, og så sådan er det bare. Så længe du ikke render rundt og smiler creepy til alle mulige tilfældige, haha 😛

fokus månedens fokus marts måned update opsummering Amy Dyrholm blog Essie neglelak kollektion løbetur smil smitter løbe efter toget udfordring blogger Nike

Løbe én gang om ugen: Som I nok har bemærket, træner jeg crossfit flere gange om ugen, og jeg elsker det! I søndags lokkede mor med en løbetur, og jeg savner det faktisk. Derfor vil jeg forsøge at løbe en lille tur mindst én gang om ugen nu, hvor vejret er i bedring. Hep hep!

UPDATE: Jeg fik løbet 3 ud af 4 gange, da jeg den ene uge i marts blev ramt af sygdom, hvilket gjorde mig sengeliggende størstedelen af ugen. Udfordringen har været god, og svær at klare. Det er lettere for mig, at komme til crossfit 3-4 gange om ugen selvom humøret også et højt efter en løbetur. Måske foråret kan hjælpe lidt på vej? 😉

fokus månedens fokus marts måned update opsummering Amy Dyrholm blog Essie neglelak kollektion løbetur smil smitter løbe efter toget udfordring blogger Nike

Slippe for at løbe efter toget hver morgen: Yes, den er god nok. Jeg kommer aldrig for sent i skole, men hver morgen løber jeg de første 500 m ned til toget, fordi jeg altid kommer 5 minutter for sent ud af døren. Kender I ikke det? Jeg vil virkelig forsøge at gå ud af døren før tid, så jeg kan komme hen til toget uden en alt for høj puls, haha. Det skal slutte asap!

UPDATE: YES! Jeg har faktisk klaret det! Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har løbet efter toget, haha. Måske har jeg bare lykkelig glemt alt om det? 😉 Det er virkelig heller ikke særlig fedt, så jeg skal bare holde fast ved min nye rutine. 5 min før ud af døren og så go’ go’ go’!

Har I udfordret jer selv? I kan forresten læse om mine fokus for april måned lige her. Kan I have en dejlig aften <3

Share:

2 Comments

 1. april 18, 2016 / 7:24 am

  Det er virkelig et sejt blogpost og et enormt godt tiltag.
  Den vogn tror jeg også at jeg vil hoppe på – bare for at få trukket lidt mere op i mig selv og få gjort lidt flere ting.

  Håber du får en dejlig dag!

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   april 24, 2016 / 9:36 am

   1000 tak! Det sætter jeg stor pris på.
   Fornuftigt! Så kan vi støtte hinanden 😉
   Rigtig god dag.
   Knus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?