MÅNEDENS FOKUS

MÅNEDENS FOKUS

Jeg vil byde velkommen til et nyt, fast tiltag på bloggen: månedens fokus. I begyndelsen af hver måned vil jeg præsentere nogle udvalgte udfordringer, som jeg vil fokusere på i hverdagens travle iver. Månedens fokus vil dreje sig om små forbedringer og justeringer og mere af det, der gør mig glad. Måske I har lyst til at følge trop? Jeg har selvfølgelig ladet mig inspirere af smukke Emily Salomons‘ ugentlige tiltag ‘Ugens udfordring’, men jeg vil hellere tage én hel måned ad gangen. På den måde har jeg bedre mulighed for at arbejde det ind i mit liv, så det forhåbentligt kan blive. Når måneden er omme, vil der komme et opsummerende indlæg 🙂

Mine fokus for marts måned er udfordrende, men overkommelige: 

 • Smile mere: Smil smitter – det ved vi alle, og derfor vil jeg i marts måned have fokus på at smile mere til andre. Om det så er til en fra studiet, den ældre kvinde på det modsatte fortov eller en helt tredje. Det varmer altid.
 • Løbe én gang om ugen: Som I nok har bemærket, træner jeg crossfit flere gange om ugen, og jeg elsker det! I søndags lokkede mor med en løbetur, og jeg savner det faktisk. Derfor vil jeg forsøge at løbe en lille tur mindst én gang om ugen nu, hvor vejret er i bedring. Hep hep!
 • Slippe for at løbe efter toget hver morgen: Yes, den er god nok. Jeg kommer aldrig for sent i skole, men hver morgen løber jeg de første 500 m ned til toget, fordi jeg altid kommer 5 minutter for sent ud af døren. Kender I ikke det? Jeg vil virkelig forsøge at gå ud af døren før tid, så jeg kan komme hen til toget uden en alt for høj puls, haha. Det skal slutte asap!
 • Gå med neglelak: Pæne negle er noget af det vigtigste, og jeg vil derfor benytte marts måned til at have fokus på mine negle. Det sender et godt signal, og giver samtidig selvtillid. Derfor skal de pyntes med neglelak lidt oftere end normalt. Det er rart at forkæle sig selv, og samtidig føle sig feminin.

Giver I jer selv små udfordringer? Er I friske på at være med? 😉 Nu vil jeg smutte til event for at fejre Kvindernes Internationale Kampdag. I kan følge med på snappen (amydyrholmk). Jeg vil forsøge at smile mere, og jeg har allerede pyntet neglene!

månedens fokus fokuser Amy Dyrholm blog udfordring udfordre sig selv gå med neglelak smil noget mere nyt tiltag på bloggen Emily Salomon løbetur Essie løbmånedens fokus fokuser Amy Dyrholm blog udfordring udfordre sig selv gå med neglelak smil noget mere nyt tiltag på bloggen Emily Salomon løbetur Essie løb

Share:

5 Comments

 1. marts 8, 2016 / 11:51 am

  Gode punkter 🙂
  Jeg ville også ønske at jeg gik med neglelak noget oftere!
  /Camilla

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   marts 9, 2016 / 11:05 am

   Tak for det 😀 Du kan forsøge i denne måned 😉

 2. Pingback: hverdagslykke
 3. Pingback: fokus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?