MIN APRIL LISTE

MIN APRIL LISTE

Godmorgen fra Paris og glædelig 2. påskedag!

Jeg vågner konsekvent inden 7 alle dage – selv på en ferie med mørklægningsgardiner og masser af frisk luft (læs: 18.653 skridt rigere) fra første dag. Mit indre vækkeur sejrer hver gang, hvorimod Michaels instiktivt indstiller sig efter weekend og feriedage. Jeg er nok en “morfar kind of girl”: vågner tidligt, men vil aldrig takke nej til en mindre lur midt på dagen, haha! Det holder jeg meget af 😉

April er en rar måned. Alting summer, spirer og blomster frem fra skjul. Lyset tager over, dagene bliver længere og temperaturen stiger langsomt. Lige nu befinder vi os i Paris, og jeg er derfor ramt af dugfriske forårsfornemmelser. Som I nok kan læse, har jeg allerede en hulens masse dejlige sager i kalenderen. Jeg har samlet nogle af dem nedenfor.

P.S.: Se mine tidligere lister her.

Min to-do liste med 11 ting, jeg gerne vil lave i april måned:
 1. Nyde Paris og alt hvad det indebærer. Croissant, sight seeing og forårsfornemmelser. Hånd i hånd med Michael <3
 2. Se på blomstrende kirsebærtræer på Bispebjerg Kirkegård. Hvem vil med?
 3. Til Danish Beauty Award med team AMAZE.
 4. Gøre altanen forårsklar. Smide ud, plante i potter og gøre fint og hyggeligt. Åh, hvor jeg nyder at nusse med det.
 5. Til barnedåb (vi venter spændt på navnet) og fødselsdag senere samme aften. Endda dagen efter Danish Beauty Award. Det bliver en rar, men propfyldt uge. Skønt med planer som indebærer søde mennesker, pæne kjoler og god mad.
 6. Studere. Tage så meget i opløbet, så jeg ikke drukner i eksamensopgaver de næste måneder. Måske jeg burde sætte mig på en café, uden overspringshandlinger og andre fristelser, og dermed dedikere nogle timer til at komme godt fra start. Der bliver også tid til det, hvis den lockout træder i kræft….
 7. Til Saveus koncert med Nicoline, hvilket jeg ser ufatteligt meget frem til! Martin er for cool.
 8. Fylde hele hytten med friske blomster. Gerne flere ad gangen.
 9. Tilbringe en weekend hjemme i det jyske med familie og veninder. Min far har fået ny motorcykel, så mon ikke den skal luftes, hvis vejret ellers arter sig.
 10. Sælge ud af hjem og garderobe, så der måske kan blive råd til lidt forårsforkælelse. Denne lyse jakke ville klæde foråret i København 😉
 11. Hygge under dynen med Homeland og Michael. Vi har endelig taget hul på en serie som rent faktisk fanger begges opmærksomhed. Desuden er der hele 6 sæsoner, så vi har nok til aftensofahygge de næste mange måneder.

Jeg er spændt på at høre jeres planer! Hvad drømmer I om at bruge måneden på? 

Min mor gav en hjælpende hånd, og i løbet af lørdagen blev vores altan ændret fra et kedeligt opbevarings-område til en imødekommende lille oase.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?