Min august liste

Min august liste

Og sommeren fortsætter! I rækken af endelæse sommerdage varmes (høhø) jeg ved tanken om at kalenderen kun skriver 3. august. Vi har derfor chance for at sikre os et par yderligere sommerdage.

Selvom jeg meget snart skal spidse blyanten og se frem til at gå i krig med et nyt fag (sommerskole), er min månedsønskeliste stadig fuld af sommerlige aktiviteter for at kunne strække feriefornemmelserne lidt endnu. Glæder mig til september, hvor turen går en uge sydpå. Det bliver rart kunne komme lidt væk fra hverdagen – og satser meget på at lejligheden på det tidspunkt danner rammerne for et mere rydeligt og hyggeligt hjem. Ovenpå flytningen og de stigende temperaturer kan det virke uoverskueligt at skulle begive sig ud i ophænging samt tømning af flyttekasser. Vi tager det derfor stille og roligt, men tænker at den kommende weekend giver et ryk 😉

Ps: Se mine tidligere lister her.

Og sommeren fortsætter! I rækken af endelæse sommerdage varmes (høhø) jeg ved tanken om at kalenderen kun skriver 3. august.

Min to-do liste med 11 ting jeg gerne vil lave i august måned:
 1. Købe et nyt fjernsyn! Vores 32 tommer er efterhånden 8 år gammelt, og ved at være lidt småt, hvis du spørger os 😉 haha! Dette sker dog kun, hvis det rette tilbud dukker op.
 2. Kigge efter plakater til lejligheden. Jeg har allerede udset et par stykker, og er sikker på at det nok skal pynte væggene gevaldigt. Jeg har et godt øje til denne og denne.
 3. Skråle med på “What Goes Around Comes Around”, “My love” og “Mirrors”, når The Man of The Woods Tour rammer København. KÆMPE fan af Justin Timberlake-date med Michael på søndag <3 Skal I også med? 🙂
 4. Til sommerbryllup hos min smukke, søde kusine. Glæder mig til at fejre kærligheden med hele familien. Jeg kan næsten ikke vente!
 5. På sommerskole på RUC sidst i august. Forsøger så småt at samle energi og forberede mig til en tur tilbage på skolebænken. Meget, meget snart.
 6. En smuttur til IKEA (igen) – kan man overhovedet flytte uden at støtte Sverige en smule? 😉
 7. Stornyde den lange, skønne sommer i København. Byen blomstrer så snart solen er fremme, hvilket smitter med smil – og lysten til is bliver bestemt ikke mindre af de lune temperaturer 😉
 8. Pakke og forberede den kommende ferie i starten af september, hvor flyet tager os til Cypern med Michaels familie i anledning af en rund fødselsdag. Jeg glæder mig!
 9. Komme mere på plads i lejligheden. Vi mangler stadig MEGET, og selvom jeg nyder hele processen med idégenerering af indretning, er det nu også meget rart med styr på tingene. Vi indleder ofte hver morgen med “har du set min …?” eller “hvor mon vores … er henne?”. You get the point 😉
 10. Gå mange ture langs stranden – og evt. et smut i havet. Det skal i alle tilfælde nydes at Amager Strandpark ligger en spytklat herfra.
 11. Bibeholde sommerferiestemningen med udendørs venindetid og hyggelæsning. Og jordbær. Og ærter.

Og sommeren fortsætter! I rækken af endelæse sommerdage varmes (høhø) jeg ved tanken om at kalenderen kun skriver 3. august.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?