MIN FEBRUAR LISTE

MIN FEBRUAR LISTE

Februar er en sjov størrelse. Man skal virkelig nyde den sidste del af vinteren inden foråret banker på døren. I dag ligger tågen som en tyk dyne ned over landet. Udsigten fra tredje sal rækker ikke langt. Det kan fra første øjekast syne som en lidt en kedelig og grå størrelse. Men tag et nærmere kig. Her er til gengæld plads til valentins-løjer (Fifty Shades Darker), hjemmebagte fastelavnsboller (Michael glædes meget over dette..) og vinterferien giver anledning til udenlandske rejser for mange.

Jeg har meget at se frem til selvom der ikke venter en rejse i uge 7. Nedenstående liste er et fint bevis på, hvordan en ellers kold og kort måned kan gøres noget så herlig.

Ps: Se mine tidligere lister her.

Februar er en sjov størrelse. Man skal virkelig nyde den sidste del af vinteren inden foråret banker på døren. Min februar liste er nu klar på bloggen.

Min to-do liste med 11 ting jeg skal lave i februar måned:
 1. Blive færdig med vores lejlighed eller i alle tilfælde næsten færdig. Der kan jo altid ændres og tilføjes lidt hist og her. Hylder, billeder, planter, vaser mm.
 2. Holde fødselsdags/bachelor-hygge-weekend med mine veninder. De kommer fra hele landet, og jeg glæder mig sådan! Det bliver både plads til en pyjamasparty/tøseaften med chick flicks, guf og varme tæpper og samtidig også plads til en aften med bobler, dans og højt musik.
 3. Bage disse müsli-boller. De er så gode!
 4. Til Formland for et spændende møde og samtidig besøge en savnet veninde i Herning.
 5. Brunchhygge med min lillebror og hans kæreste. Dejligt med besøg hjemmefra.
 6. Fortsætte mit simple living-projekt ved at rydde op og sortere ud i garderoben og beauty-skufferne. Jeg har bl.a. oprettet en bruger på Tradono efter et venligt tip.
 7. Pynte og friske hjemmet op med friske blomster. Åh elsker at købe blomster (og for den sags skyld planter i alle former og farver).
 8. Blogge hver dag. Jep! Det bliver udfordrende med de mørke aftenener, men jeg vil give det et forsøg.
 9. I biografen. Hvilken pige skal ikke se Fifty Shades Darker?
 10. Udfordre mig selv ved at smage og spise noget jeg ikke er vant til. Fjerne kræsenheden på visse punkter 😉
 11. Se resten af The Affair færdig. Seriehygge i sofaen med et fluffy tæppe <3

Er spændt på at høre, hvordan jeres måned skal forløbe? Skal I på vinterferie? 😀

Februar er en sjov størrelse. Man skal virkelig nyde den sidste del af vinteren inden foråret banker på døren. Min februar liste er nu klar på bloggen.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?