MIN HÅRPLEJERUTINE

MIN HÅRPLEJERUTINE

Nu har jeg vidst udskudt dette indlæg lidt for mange gange – sorry! Mange af jer, (tak, fordi I læser med) har vist interesse for min hårplejerutine, og nu har jeg endelig fået samlet mine tips. Jeg er fra naturens side lyshåret, og har aldrig farvet det. Dette skyldes mest af alt min sarte hud, da min mor simpelthen ikke har givet lov, og tak for det! Mit hår har det i hvert fald godt uden alt for mange kemikalier og lign. Det slider jo alt sammen. Dog har jeg fået lysnet bunden med striber to gange. Første gang efter mine forældres skilsmisse, da jeg bare havde brug for en forandring, men ellers klarer solen resten. Krøllerne kommer gerne frem efter et bad, men tilsætter aldrig noget i håret for at booste dem.

Nedenunder har jeg samlet et overblik over min hårplejerutine. Det er ikke raketvidenskab, men det er mine personlige erfaringer – måske I kan bruge det 🙂

hår

Kokosolie: Det fungerer super godt som olie i spidserne (der skal ikke meget til), eller som hårkur. Her kan man fordele en klat i hårets længder, og derefter sove med det natten over. Om morgenen når håret bliver vasket føles det markant blankere og blødere.

Hårbørste: Mason Pearson børsten er virkelig hypet, og jeg forstår godt hvorfor. De små nylonhår fungerer som en peeling på huden i hovedbunden, og øger samtidig blodgennemstrømningen til hårsækken, hvilket nærer hårroden og gavner hårvæksten. Vildsvinehårene har den effekt, at de fordeler hårets naturlige olie ud i hele håret. Det er med til at give håret en fin glans mm. dit hår er mega fedtet. Det skal dog nævnes, at jeg ikke bruger børsten hver dag, da den ikke altid kan filtre mine voldsomme knuder ud, og derfor gør håret elektrisk.

Hårkur: Jeg burde virkelig blive bedre til det, men jeg er faktisk rigtig dårlig til at få brugt min hårkur fra Moroccanoil. Den er ellers super god, og så føles håret bare altid helt fantastisk efter sådan en tur.

Omega 3: Hårproduktionen og huden har rigtig godt af omega 3 fedtsyrer. Jeg spiser selv et tilskud i ny og næ fra Longo Vital, men ellers forsøger jeg at spise fed fisk som sild og makrel – det smager jo også ret godt 😉 Derudover spiser jeg mange gulerødder, og det skulle eftersigende også være sundt for håret og hovedbunden, da de indeholder en masse A-vitaminer.

Shampoo/balsam: Siden sidste tur ved frisøren har jeg brugt shampoo og balsam fra Davines. Lige nu bruger jeg MINU serien, og det fungerer så fint til mit hår. Synes produkterne virker drøj i brug, hvilket jo er godt for pengepungen.

Mandler: Calcium er også et af de mineraler der styrker håret og huden. Jeg spiser mandler næsten hver dag, og ville spise flere hvis prisen ikke var så pebret.

Hårolie: Moraccainoil er uundværligt. Jeg smører spidserne ind næsten hver dag, og mit hår takker mig for det.

Vand: Drik nu nok vand – det kan ikke siges nok. Hud og hår har SÅ godt af det!

Skyl håret i koldt vand: Forsøger altid at afslutte mine varme bade med at skylle håret og kroppen efter i koldt vand.

Undgå at: Farve dit hår, vaske håret for ofte, udsætte det for varme med føntørrer, styler mm. unødvendige produkter (hårspray osv.) og tænk over hvilke elastikker du bruger. Sæt ikke håret på samme måde hver eneste dag – det kan også slide.

min hårplejerutine hårpleje sundt hår langt og lyst hår naturlige krøller mandler sundt for håret omega 3 Longo Vital kokusolie væske fedtet hår tørshampooSpørgsmål til jer: Hvad gør I for at undgå fedtet hår? Ud over de sædvanlige tips med få bade og brug af tørshampoo. Smid endelig en kommentar 🙂

Husk endelig at det her er min personlige erfaring. Når det kommer til hår, gælder det om at prøve sig frem. Vi er alle forskellige, og det som fungerer for mit hår, fungerer nødvendigvis ikke for dit.

Share:

4 Comments

 1. september 7, 2015 / 2:38 pm

  Super lækkert indlæg, smukke – det hele ser bare super godt ud!!
  Og dit hår er jo alt for smukt 😀

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   september 12, 2015 / 8:55 am

   Du er så evigt sød 😀 <3

 2. september 8, 2015 / 11:02 am

  Godt indlæg! hvor er din smukke kjole fra? 😀

  • - AMY DYRHOLM
   Forfatter
   september 8, 2015 / 6:29 pm

   Tak smukke 😀 Den er fra InWear. Købte den på mit arbejde inden jeg stoppede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?