MIN JANUAR LISTE

MIN JANUAR LISTE

Altså, syntes lige det har været juleaften, og nu siger kalenderen 8. januar?! December er altid propfuld af hyggelige og trygge traditioner og dertilkommende arrangementer. Det er januar på sin vis også – i alle tilfælde hos studerende. Her er traditionerne måske knap så hyggelige, da der selvfølgelig er tale om eksamen 😉 Min kalender er vel og mærke ganske præget af studiet i denne måned. Der er der ingen tvivl om.

Men heldigvis er der også plads til at have rare sager på min januar liste. Nedenfor ses en liste med ting, jeg vil bruge januar måned på. En liste som (selvfølgelig) også har plads til lidt fornøjelser!

Min januar liste. Altså, syntes lige det har været juleaften, og nu siger kalenderen 8. januar?! December er både propfuld af hyggelige og trygge traditioner og dertilkommende arrangementer. Det er januar på sin vis også - i alle tilfælde hos studerende.

Min to-do liste med 11 ting jeg skal lave i januar måned:
 1. Forberede eksamen. Til eksamen. Aflevere eksamensopgave osv.
 2. Forsætte mit lille simple living-projekt ved at rydde op og sortere ud i mine ejendele (kom et godt stykke denne weekend). De små sejre tæller!
 3. Kysse lidt ekstra på Michael. Tænk at der er gået over 7 år <3
 4. Give lejligheden en mindre makeover med billeder, nyt bord, lamper og sådan.
 5. Tage forskud på foråret ved at fylde vaserne med friske tulipaner og andre herligheder.
 6. Invitere venner til spilaften og god simre mad.
 7. Tage i biografen, hvis den rette film dukker op. Nogle anbefalinger?
 8. Se mere comedy – det er sundt for lattermusklerne.
 9. Spise morgenmad hos GRØD. Kunne det friske, Nicoline? 😉
 10. Få glædeligt besøg hjemmefra.
 11. Apropos studie, så starter det nye semester i slutningen  af januar, så jeg glæder mig lidt at begynde de nye fag.

Hvordan ser årets første måned ud for jer? ♡

Min januar liste. Altså, syntes lige det har været juleaften, og nu siger kalenderen 8. januar?! December er både propfuld af hyggelige og trygge traditioner og dertilkommende arrangementer. Det er januar på sin vis også - i alle tilfælde hos studerende.

Share:

4 Comments

 1. Sidsel
  januar 10, 2018 / 11:04 pm

  Det lyder til at kunne blive en dejlig måned 🙂
  Jeg har nogle af de samme ting på min liste, for eksempel det med at rydde ud i tøj og ejendele (det er dog en længere proces, så det går nok også ind i næste måned hehe).
  Derudover vil jeg få gået nogle lange ture, planlægge forårsrejse med min kæreste og tage på loppemarked med en veninde.
  Jeg har også et par bio-ture på programmet – og jeg synes klart du skal overveje at se Mens vi lever, The Square, Three Billboards og Wind River 🙂

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 16, 2018 / 5:39 pm

   Det kommer det også til hos mig, men det er også helt okay. I det mindste er vi startet på det 😉
   Dejligt med de gåture – jeg vil også gerne blive bedre til at gå nogle lange ture. Hvor rejser I hen?

   Jeg har allerede set ‘Mens Vi Lever’. Den er så god! De andre tager jeg med i overvejelsen 😀

 2. Vinni Dyrholm
  januar 11, 2018 / 5:12 pm

  Ide til filmaften …..se “en frygtelig kvinde”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?