MIN JANUAR LISTE

MIN JANUAR LISTE

Et nyt år er lig med nye mål og håb for den kommende fremtid. En ny måned er lig med ny månedsliste. Ja her er tydeligvis rig mulighed for at lave lister. Januar har efterhånden fået sig lidt af et kedeligt rygte. Julen er desværre ovre, og januar kan derfor virke grå og kold. Ja som lidt af en trist og kedelig størrelse. Heldigvis er vi selv herre over vores tanker og de fleste gøremål i denne måned. Der kan sagtens være rig mulighed for en masse hygge indendøre, de frostklare dage kan være gode til en løbetur, hvor man virkelig får trukket vejret helt ned i lungerne, og hvorfor ikke tilbringe nogle timer foran det hvide lærred i biografen? Der er masser af herlige film i 2017.

Ps: Se mine tidligere lister her.

Dette indlæg omhandler 11 ting jeg skal lave i janaur måned. Min liste som virkelig bærer præg af min kommende flytning til København.

Min to-do liste med 11 ting jeg skal lave i januar måned:
 1. Løbe og ikke mindst starte i en løbeklub.
 2. I biografen med min veninde (vi så Why Him søndag) og med med manden min. Hvad skal vi mon se?
 3. Pakke min lejlighed sammen og dermed flytte til hovedstaden. Uha!
 4. Arbejde hos AMAZE. Glæder mig!
 5.  Fordybe mig i indretnings-drømme og forsøge at realisere nogle af dem i vores nye hjem.
 6. Stimulere indersiden af hovedet med en god bog. Tænker Stolthed og fordom.
 7. Begynde mit simple living-projekt ved at rydde op og sortere ud i garderoben og beauty-skufferne.
 8. I IKEA minimum en gang. Er det overhovedet muligt at undgå under en flytning? 😛
 9. Forkæle mig selv (apropos disse mål) med fodbad, ansigtspleje og nærende lækkerier. Denne smoothie ser ikke dårlig ud.
 10. Spise på GRØD. Nu hvor vi nærmest bliver naboer, bliver det nok svært at holde sig væk. Selvom min far og brødre har svært ved at forstå, hvorfor man vil bruge penge på grød, haha. Seriøst, se det lige. Mmh, siger jeg bare!
 11. Have kvalitetstid med min mor og far.

Hvordan ser januar ud for jer? ♡

Dette indlæg omhandler 11 ting jeg skal lave i janaur måned. Min liste som virkelig bærer præg af min kommende flytning til København. Chubby Lips fra Nilens Jord

Share:

3 Comments

 1. januar 3, 2017 / 4:01 pm

  Det lyder som nogle gode mål for januar! Bliver spændende med flytning 😀

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   januar 5, 2017 / 9:19 pm

   Tak 😀 Ja det bliver lidt vildt!

 2. Pingback: ÅRET DER GIK 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *