MIN JULI LISTE

MIN JULI LISTE

Wehuu! Så blev det juli. Sommeren er godt i gang, selvom vejret måske ikke følger trop. Vores ferietid starter først til august, men derfor kan vi sagtens fylde denne måned op med ferie-lignende ting. Vi er faktisk begyndt at kigge efter en ferie udenfor landets grænser. Hvad er værd at kigge efter? Bilferie? Airbnb? Tager imod tips med kyshånd.

Nu håber alle blot på at temperaturen stiger en smule, og at København derfor får sit rigtige sommersmil frem 😉 Juli måned skal nok blive værd at huske på ligegyldigt hvad. Se bare nedenstående liste. Og halli hallo! Sidste sæson af Game of Thrones starter jo lige om lidt!

Ps: Se mine tidligere lister her.

Wehuu! Så blev det juli. Sommeren er godt i gang, selvom vejret måske ikke følger trop. Vores ferietid starter først til august.

Min to-do liste med 11 ting jeg gerne vil lave i juli måned:
 1. I Tivoli og derefter spise gammeldagsvaffelis på Nyhavn.
 2. Nyde en forlænget weekend i det jyske med familien <3
 3. Få besøg af min savnet veninde. Jeg glæder mig!
 4. Have en date-weekend med manden min. Vi tænker bio (vil gerne se Tulipan Feber eller Abernes Planet: opgøret), brunch og ren råhygge.
 5. Nyde vores altan. Den er allerede fuld af fine blomster og planter i alle afskygninger, men der kan også blive skiftet en eller to ud. Vi mangler også en grill, så det skal der også tilføjes denne sommer 🙂
 6. Bage disse grovboller en julimorgen, mens regnen siler ned ad vinduerne (prøver at være en smule realistisk). Og derefter nyde et afsnit af GoT.
 7. Bruge tid på at pleje mit netværk og de nye relationer, som er blevet skabt her i København. Her tænker jeg på kaffe (eller te) aftaler, outfit-blogger-billeder og/eller lange gåture.
 8. Planlægge vores kærlighedsferie til august. Vi ender nok med at rejse til udlandet alligevel <3
 9. Lytte til endnu flere podcasts. Har I nogle anbefalinger?
 10. Spise min favoritsommer-spise, nemlig sorbet is til jeg revner. Måske jeg selv skal forsøge mig med denne opskrift?
 11. Gøre nogle gode, fornuftige udsalgskøb! Jeg er meget fan af disse mules og denne sweatshirt.

Holder I ferie nu? Hvordan står det til hos jer? 🙂 

Next to a pineapple er meget passende for indlæggets content. Mit outfit er meget inspireret af John Lennon med runde solbriller og løst hår.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?