MIN JULI LISTE

MIN JULI LISTE

Alle bloggere, websider og magasiner laver lister. Ja de fleste mennesker laver nok lister for at letteregøre privatlivets mange pligter og gøremål. Lister kan være overskuelige, inspirerende og hyggelige at læse med på. Derfor udgives dette indlæg med 11 ting jeg skal lave i juli måned. En lille form for to do liste.
Juli måned er allerede startet, men det betyder ikke at listen ikke kan deles alligevel. 11 er mit go-to tal. I ved det tal, som man altid vælger. En form for lykketal. Min fødselsdag er den 11. december, er vokset op i nummer 11., mine forældre er gift den 11., jeg er døbt den 11 osv. Kunne blive ved, men you get the drill 😉

Juli har allerede budt på gode oplevelser, da Michael og jeg har været hjemme i Jylland på weekend. En weekend med strandtur, kæmpe is, grillmad og sjove stunder. Min liste er fyldt med vigtige to-dos, som bare skal klares samt ting, som laves af ren og skær fornøjelse 🙂

Ps: Se mine tidligere lister her.

IMG_7400

Min to-do liste med 11 ting jeg skal lave i juli måned: 

 1. Suge den sidste viden til mig i praktikken hos AMAZE.
 2. I Tivoli med Michael og spise sorbetis (med guf selvfølgelig).
 3. Skrive eksamensopgaven færdig.
 4. Til Beyoncé koncert i Parken, hvor jeg sætter håret med inspiration fra Queen B. Glæder mig SÅ meget!
 5. Finde det perfekte outfit til koncerten, måske denne kjole og disse støvler, åh.
 6. Arbejde på mit nye job – glæder mig til at vise jer mere til august 😀
 7. På stranden med min mormor og mor.
 8. Sove længe med Michael ved min side, og derefter se Beverly Hills 90210 til langt ud på eftermiddagen.
 9. Udgive endnu et ‘Bag om Bloggeren’ indlæg. Det seneste blev taget ret godt imod.
 10. Nyde København i selskab med min mor, som faktisk kommer næste weekend.
 11. Fejre svigerindens fødselsdag i en go-boat med rare mennesker og kolde drinks.

Hvad skal I lave i juli måned?

Dette indlæg omhandler 11 ting jeg skal lave i juli måned. En to do liste. Juli har budt på gode oplevelser, men måske listen kan inspirere alligevel.

Share:

5 Comments

 1. juli 12, 2016 / 8:21 pm

  Jeg elsker at lave lister 😉 Lyder til at være en god juli måned for dit vedkommende 😉

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juli 13, 2016 / 11:04 am

   Det gør også alting nemmere 😉 Ja det er det bestemt også 😀

  • Amy Dyrholm
   Forfatter
   juli 13, 2016 / 8:54 pm

   Jaaaa!!! Kan ikke vente 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?