Min juni liste

Min juni liste

Juni har gjort sin entré i bragende solskin. Jeg sidder netop her med fødderne i blød og nyder morgensolens stråler, som bryder gennem terassedøren. Tænker, at jeg skal hyggelæse lidt derude i dag.

Kalenderen er allerede fyldt op med alverdens farver. Mest af alt skyldes det studiet. Jeg skal igennem hele tre eksamener før sommerferien kan begynde. Heldigvis skal der stadig være plads til små rare stunder med det fantastiske sommervejr og dejlige mennesker. Derfor har jeg gjort plads i kalenderen, mellem eksamenslæsning og praktiske gøremål, til koncerthygge (Queen B), events og datenights. Mon ikke der nok skal findes tid til lidt af det hele og mere til.

Ps: Se mine tidligere lister her.

Juni er starter i bragende solskin. Jeg sidder her med fødderne i blød og nyder morgensolens stråler, som bryder gennem terassedøren. Tænker jeg skal hyggelæse lidt derude i dag. Kalenderen er allerede fyldt op med alverdens farver. Mest af alt skyldes det studiet.

Min to-do liste med 11 ting jeg gerne vil lave i juni måned:
 1. Prioritere at juni bliver domineret af eksamen. Jeg skal igennem hele 3 før sommerferien står klar så der skal læses og forberedes en del. Go, go, GO.
 2. Forære mig selv en fin sommerkjole, når før nævnte er overstået. Måske denne eller denne.
 3. Finde tid til at besøge det nyåbnede madmarked Reffen på Refshaleøen. Mon det kan erstatte Papirøens madmarked? Det er helt sørgeligt at se, hvordan det hele er blevet revet ned nu..
 4. Gå mange og lange ture. Enten her i byen (hjem fra arbejde) eller i naturen. I dag smutter vi til Amager Strand – et sted med særlig betydning for fremtiden.
 5. Jeg skal opleve Beyonce og JayZ i parken sammen med Michael, min svigerinde og barndomsveninde. Oh, hvor jeg glæder mig!
 6. Til forskellige events i forbindelse med bloggen. Jeg føler mig altid heldig over at blive inviteret med <3
 7. Jeg vil gerne spise ude evt. på Madklubbens terrasse. Vil du med Michael?
 8. Finde et fint og sommerligt hårspænde, som ikke endevender budgettet. Der findes godt nok mange smukke, men virkelig overpricy hårspænder. Let’s face it. Det er jo bare ren plastik selvom det er pænt! 😉
 9. Have besøg af min far som tager en motorcykeltur til Sverige og så kører igennem København på vejen tilbage. Tænker vi skal nyde en solskinsfrokost i vores baggård. Idéer til en lækker frokost?
 10. Måske jeg slutter måneden af med en tur til Jylland. Det er altid skønt at bruge weekenden i familiens samvær. Desuden skal jeg jo hjem og se min dejlige nevø <3
 11. Finde tid til at læse mine sommerferiebøger, også selvom sommerferien ikke helt er startet endnu.

Hvad byder jeres kalender på? Har I mange sommerlige planer? 

Juni er starter i bragende solskin. Jeg sidder her med fødderne i blød og nyder morgensolens stråler, som bryder gennem terassedøren. Tænker jeg skal hyggelæse lidt derude i dag. Kalenderen er allerede fyldt op med alverdens farver. Mest af alt skyldes det studiet.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?