MIN JUNI LISTE

MIN JUNI LISTE

Juni måned er nu startet ud med forlænget weekend og sådan nogenlunde sommervejr (en smule overskyet måske), men alligevel rart. Denne måned bliver lidt som maj med et miks af gode og praktiske sager. Mon ikke den kommer til at flyve afsted? Ikke desto mindre en større grund til at huske at stoppe op og nyde hverdagens små momenter. Dem der gør at jeg rent faktisk husker den ene måned fra den anden. Derfor har jeg gjort plads i kalenderen, mellem arbejde og daglige gøremål, til koncerthygge med to barndomsveninder, som jeg ikke ser særlig tit. Det er en begivenhed jeg ser frem til!

Jeg vil i alle tilfælde også gøre plads til endnu mere fornøjelse den kommende måned. Måske Michael og jeg skal et smut i biografen, går tur i Frederiksberg Have eller  pynte lejligheden ekstra med smukke, sommerblomster. Hvem ved? Mon ikke der nok skal findes tid til lidt af det hele og mere til.

Ps: Se mine tidligere lister her.

Juni måned er nu startet ud med forlænget weekend og sådan nogenlunde sommervejr (en smule overskyet måske), men alligevel rart.

Min to-do liste med 11 ting jeg gerne vil lave i juni måned:
 1. Til Justin Bieber ( indre Belieber !! ) koncert med to af mine nærmeste barndomsveninder – glæder mig!
 2. Grundet ovenstående skal jeg nok nyde en frokost i smilet by. Har I nogle anbefalinger?
 3. Lære København endnu bedre at kende gennem en cykeltur (eller to) med Michael.
 4. Gå eller løbe en tur i Frederiksberg Have.
 5. Hjem til min mormor, og måske spise frokost (hjemmelavet frikadeller) på terrassen!
 6. Eksperimentere med farverige, sommersalater (mere mad…).
 7. Holde pinseferie hjemme ved mine søde forældre.
 8. Glædes over at den døde hud på mine fødder forhåbenligt snart er faldet af, og derfor får et pænere look, efter mit forsøg med Baby Foot, haha!
 9. Tage i Tivoli igen en aften efter arbejde. Det er så rart og pænt!
 10. Tilføje en eller to sommerblomster på altanen.
 11. Forsøge at spare sammen til næste rejse – Australien here we come!

Hvad byder jeres kalender på? Har I mange planer? 

Juni måned er nu startet ud med forlænget weekend og sådan nogenlunde sommervejr (en smule overskyet måske), men alligevel rart.

Share:

1 Comment

 1. Pingback: A YEAR AGO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?