Min maj liste

Min maj liste

Hej du søde maj! Du er næsten for god til at være sand. Vejret har sørme vist sig fra sin fineste side, og det smitter på bedste vis af på humøret. Eksamensskriblerierne er bestemt en smule sødere nu, hvor København summer af sommerkuller, og hver eneste gang solens stråler rammer gaderne, vrimler det rundt med glade solbrille-beklædte ansigter.

Jeg er tidligt oppe og hygger med lidt blogtid ved spisebordet, inden dagens program får sin start; venindetid i solen, eksmensopgaver og ja.. mere eksamen. Det er svært at snige sig udenom 😉 Glædes over tanken ved weekendens lune grader samt den kommende deadline. Så er der da én mindre opgave, som roder rundt i tankerne.

På trods af ovenstående, hvor størstedelen af timerne i denne måned spenderes foran skærmen, er jeg fuld af maj-glæde. Jeg har også sneget plads til nogle dejlige ting i kalenderen. Når vi om mindre end en måned bevæger os ind i årets første sommermåned, håber jeg i særdeleshed at kunne se tilbage på en maj, der har budt på følgende:

Ps: Se mine tidligere lister her.

Hej du søde maj! Vejret har sørme vist sig på sin bedste side, og det smitter på bedste vis af på humøret. Eksamensskriblerierne er i alle tilfælde en smule sødere, nu hvor København summer af sommerkuller, og hver eneste gang solens stråler rammer gaderne, vrimler det rundt med glade solbrille-beklædte ansigter.

Min to-do liste med 11 ting jeg gerne vil lave i maj måned:
 1. Alle eksamensopgaver skrives færdige og afleveres med god ro i maven. Håber, at vi kan balancere 4 fag, gruppearbejde og dermed 5 forskellige kalendere, så det hele alligevel går op i en højere enhed. Det kan være noget nær umuligt at få puslespillet til at gå op, når der skal findes dage for grupperne at mødes. Heldigvis er vi da voksne mennesker, og derfor kan det sagtens gå, hvis hele gruppen ikke nødvendigvis er samlet på én og samme tid.
 2. Jeg bliver faster. Terminsdatoen nærmer sig med meget hastige skridt, og jeg kan virkelig ikke vente til at møde det lille nye familiemedlem. Meget tyder på at det bliver en tyk, lille lækker en af slagsen 😉
 3. Michael og jeg slutter måneden af med en tur i Operaen. Jeg glæder mig helt vildt meget, og mon ikke vi tilføjer daten lidt ekstra med restaurentbesøg og kold hvidvin.
 4. Listen her er en anelse forsinket grundet studiet, men altså min kære kusine har været på visit i København. En særlig kalenderplan, som jeg har set frem til længe. Ingen kan få mig til at grine som hende, og vi er heldigvis allerede ved at planlægge næste aftale <3
 5. Prøve denne opskrift af. Mmhh, det ser sommerligt og lækkert ud!
 6. Et glædeligt gensyn med familien, når pinsen skal bruges i det jyske. Programmen står helt sikkert på eksamensopgave, men der bliver også plads til fødselsdagsfejring og forhåbentlig kan jeg kysse min lille nevø hej til livet.
 7. I den mere seriøse ende, skal Michael og jeg finde ud af, hvordan fremtiden skal blive. Det lyder måske lidt voldsomt, men det er også meget voksent, når man sådan skal planlægge og finde ud af, hvor og hvordan vi får tag over hovedet næste gang. Det skulle gerne blive mere permanent end alt det flytten rundt, som vi har gjort hidtil. Det gør altså lidt av på pengepungen, når boligselskab efter boligselskab sådan snupper rub og stub, og derfor ikke lader noget depositum gå retur.. Og det er på trods af ros om, hvor flot lejligheden er passet på.
 8. Spise is. Masser af is. Med min veninder. Nye, som gamle. Jeg værdsætter virkelig veninde-kvalitetstid, og så nyder jeg at møde nye ansigter, særligt gennnem bloggen.
 9. Drømme lidt om Ganni’s nye Honey Holiday Collection. Hvem der bare havde et pengetræ.
 10. Have lange telefonsamtaler med min mormor <3
 11. ……..Og fik jeg nævnt at jeg skal skrive eksamensopgaver? Hele fire af sin slags.

Hvordan ser jeres kalender ud? Hvad pønser I på at bruge måneden på? 

Hej du søde maj! Vejret har sørme vist sig på sin bedste side, og det smitter på bedste vis af på humøret. Eksamensskriblerierne er i alle tilfælde en smule sødere, nu hvor København summer af sommerkuller, og hver eneste gang solens stråler rammer gaderne, vrimler det rundt med glade solbrille-beklædte ansigter.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Looking for Something?